reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

mój dzisiejszy:tak: poprzednie foto było z 28 maja
to na boku to rozstępy:wściekła/y: po poprzedniej ciąży

To My w 20 tygodniu i 6 dniu :) nad ranem przed sniadankiem
Jakie zgrabniutkie brzuszki. Mniejsze od mojego ;-)

pokażę Wam mój połowy lutego (rodziłam 7 marca) jeszcze przed obniżeniem:tak:
Nie był aż tak duży;-)

A oto moj brzusio dzisiaj - 24tc:-)
Śliczny :-D

reklama
Roksi widzę że Ty rośniesz podobnie do mojej mamy ;-) do końca miała zawsze mały brzuszek i przy mojej drugiej siostrze w ostatniej ciąży- najmniejszy. Sąsiedzi się dziwili skąd u nas w domu dziecko :-D:-D:-D:-D:-D

Mayo jak piłeczka - śliczny :-D;-)

Nasze brzucholki coraz to okazalsze;-) Tylko obawiam sie naszego funkcjoniowania podczas mega upalow chociaz slyszalam ze nie ma byc tak strasznie w tym roku (oby sie sprawdzilo)

Nasze brzucholki coraz to okazalsze;-) Tylko obawiam sie naszego funkcjoniowania podczas mega upalow chociaz slyszalam ze nie ma byc tak strasznie w tym roku (oby sie sprawdzilo)

guziczek wypluj to!!! ja chcę upałów!!!mam dość tego lata... jak tak ma być to ja juz chcę październik:angry: nie po to czekam cały rok na lato aby teraz spędzać go w deszczu:zawstydzona/y:

a tak swoją drogą porównuję sobie fotki z dzisiaj i z początku kwietnia

Załączniki

• 200904051833.jpg
    200904051833.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 48
  • 200906232064.jpg
    200906232064.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 53
guziczek wypluj to!!! ja chcę upałów!!!mam dość tego lata... jak tak ma być to ja juz chcę październik:angry: nie po to czekam cały rok na lato aby teraz spędzać go w deszczu:zawstydzona/y:

a tak swoją drogą porównuję sobie fotki z dzisiaj i z początku kwietnia

Ja upałów nie chcę, ale też nie chcę tego deszczu (w końcu w ciąży jestem, to mogę wybrzydzać :-D)
Catedra, różnica jak najbardziej zacna i skłoniła mnie do porównania swoich "osiągnięć". U mnie równy miesiąc różnicy:
DSC00078.jpgDSC00088.jpg

Gemelo ale Ty nie startuj w tej grze pt. która ma większy:-D

w trójpaku jesteś i tak każdą przegonisz:-D:-D:-D heheheheeheh

brzunio już potężny swoją drogą... widziałam śliczne łóżeczka dla bliźniaków wklejam Ci foto na odpowiednim wątku

reklama
Nie startuję, tylko przestrzegam :-p:-D:-D:-D:-D:-D
Swoją drogą jak sobie porównałam te dwa zdjęcia, to myślałam, że padnę. Jak dla mnie ogromna różnica i... jak ja mam dalej tak rosnąć, to muszę omijać zoo, bo mnie jeszcze jako słonia zamkną w nim :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry