reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Luiza ciężko ocenić bo zdjecie robione jest od góry nie z tego samego poziomu z boku, ale ja też nie mam brzucha specjalnie wysoko, myślę, że na podobnej wysokości co Ty, lekarz nie miał zastrzezeń.

reklama
śliczna sukienka!!!

ja jestem 'ciemną blondynką' i chyba zaczyna mi się robić taka linia - nie jestem pewna, bo pociemniały mi włosy w na tej linii :dry: i w ogóle jakoś tak mi się brzuch 'owłosił' od trzeciego miesiąca... Ale słyszałam że to schodzi i tego się trzymam.

mam dokładnie to samo:confused: nigdy nie miałam a teraz golę bo dostał masy ciemnych włosków:zawstydzona/y:

Ja mam tę linię, ale jest cieniutka i bardzo delikatna, ale zauważalna. Moja koleżanka dopiero po porodzie zauważyła, że ją ma:-D Pewnie jej się zrobiła, jak już brzuch miał duży:-D
Włosy też mi się na brzuchu pojawiły, takie białe, króciutkie i dosyć rzadkie - śmiesznie wyglądają:-D:-D:-D Mam nadzieję, że znikną po porodzie.
Jeśli chodzi o zmiany w wyglądzie, to brodawki mam duuuże i ciemne, a na piersi mnóstwo żyłek, ale jakby nie patrzeć, wszystko to są książkowe zmiany ciążowe:-)

mi baaaaardzo sciemniały brodawki ale się zmniejszyły i zrobiły się mega wypukłe:sorry2:

:szok::szok:
nie ruszył nic... :confused::confused::confused:

edit: dodałam jeszcze dzisiejsze zdjęcie, ale nie i tak nie widzę wielkiej różnicy z tym biedronkowym z 18tc... A Wy???

ale ja też raczej nie widzę różnicy u siebie... tak samo jak Ty:sorry2: ale ja sądzę, że mamy sie z tego cieszyć bo lata nie spędzimy z mega dużym brzucholkiem:tak:

na weselichu tydzień temu 23 tydzień
Ślicznie :-)

wklejam swój brzuszek z poniedziałku (23 t 3 d)to ten w brązowej bluzeczce. Wydaje mi się że niewiele rośnie... Dla porównania wrzucę obok zdjęcie z 18 tc (biedronkowe), sama jestem ciekawa jak będą obok siebie wyglądać...
Brzusio zgrabniutki :tak:

:szok::szok:
nie ruszył nic... :confused::confused::confused:

edit: dodałam jeszcze dzisiejsze zdjęcie, ale nie i tak nie widzę wielkiej różnicy z tym biedronkowym z 18tc... A Wy???
Ja miałam tak samo wydawało mi się, że ciągle jest taki sam.
Ale u Ciebie zaokrąglił się też na górze, na wcześniejszym zdjęciu jest widoczny tylko na dole a teraz pojawiło się małe zaokrąglenie pod biustem. Mam nadzieje, że zrozumiałaś;-);-) trochę zakręciłam :-D

To mój zakryty i odkryty, na odkrytym widać rozstępy które zrobiły mi się w bardzo krótkim czasie.....
Piękny brzusio :-)

mój brzuch sprzed 2 tygodni:tak:
6s56i1.jpg

Kinguś - zajarzyłam ;-)

Cyniczna - nie gol!!!!!!!!!:no::no::no: Po ciąży jak już unormują się hormony to te włoski znikną najprawdopodobniej, ale jak będziesz golić to tylko się wzmocnią:angry:
Ja nie ruszam...

Roksi - malusi brzuszek :tak::tak::-D zgrabniutka babeczko, a miałaś już połówkowe?

Kinguś - zajarzyłam ;-)

Cyniczna - nie gol!!!!!!!!!:no::no::no: Po ciąży jak już unormują się hormony to te włoski znikną najprawdopodobniej, ale jak będziesz golić to tylko się wzmocnią:angry:
Ja nie ruszam...

Roksi - malusi brzuszek :tak::tak::-D zgrabniutka babeczko, a miałaś już połówkowe?

amelkowa zrobiła ze mnie cyniczną:-p

to mit że golenie wzmacnia włosy... udowodnione naukowo... stary przesąd

Dziękuje Amelkowa też mi się wydaje miały:baffled: postaram się przez weekend zrobic fotkę to zobaczymy czy ruszył;-)
połówkowe miałam usg w 19 tc wg @ wybrałam się do Katowic w 21tc na usg 4d z usg genetycznym i wczoraj byłam u doktora i znów miałam usg ze względu na to że to połówkowe wypadło w 19 tc a serduszko powinno się badać po 20 tc:tak: na badaniu z wczoraj w karcie mam wpisany 22tc
termin z @ wypada mi na 25 paździrnika, dzidzia ma 500g

amelkowa zrobiła ze mnie cyniczną:-p

to mit że golenie wzmacnia włosy... udowodnione naukowo... stary przesąd

o ja pierdziu! a myślałam o Tobie... :sorry2:
no nie wiem czy przesąd... moje włosy na nogach odkąd zaczęłam golić są jak u faceta - tylko że ich mniej...

Roksi moja dzidzia starsza i mniejsza... w 22 tc ważyła 440g :)

o ja pierdziu! a myślałam o Tobie... :sorry2:
no nie wiem czy przesąd... moje włosy na nogach odkąd zaczęłam golić są jak u faceta - tylko że ich mniej...
Amelkowa jak jesteś czorna;-) jak ja to łącze się z Tobą w bólu jeśli chodzi o golenie nóg:baffled: depilatora nie wytrzymuje a maszynka wiadomo podrażnia i szybko odrastają:baffled: myślałam o depilacji laserowej po ciąży ale jeszcze się nie wgłębiłam w temat więc na razie nic nie wiem:no:

moja 416g miała tydzień temu:tak: moja pierwsza córcia ważyła 3780g i 57cm długości mam nadzieje że teraz nie będzie większych gabarytów;-)

reklama
dokładnie - wosk nie daje rady, przy depilatorze wymiękam - grube cebulki a potem wrastanie... Krem niedokładny - przeprosiłam się z maszynką i co trzeci dzień latem to ostateczność...:dry:

Do góry