reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Kinguś... masz sliczny zgrabny brzuszek. ile w obwodzie?? ja 102
Przed chwilą się zmierzyłąm -100cm

Kurcze... Wy dziewczyny sobie pstrykacie widze co tydzien foty, albo i czesciej... ja sobie obiecalam, ze tez to bede robic, a potem nawet na koniec zlacze je wszystkie w calosc [filmik] i bedzie fajna pamiatka jak brzuchol rosl... tymczasem co?
Ja robię co 2 tygodnie;-);-)

reklama
jestem wściekła na tego lekarza...który mi tak spaprał tą bliznę, bo jest ona ewidentnie spaprana.... rozeszła się.
dzięki Bogu jest coś takiego jak dermatologia estetyczna i na pewno coś z tym po porodzie zrobię, bo mam przez nią "mały kompleks"

No, też byłam wściekła na lekarza,który szył mnie po wyrostku.Tłumaczyli się,ze musieli tak rozciąć mocno,bo już ostre zapalenie było,ale i tak mam tą bliznę spapraną.Długo chodziłam zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,tym bardziej,że widać ją jak np.jestem w majtkach,to sporo wystaje ponad majtkami,o stroju kąpielowym nie wspomnę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No, też byłam wściekła na lekarza,który szył mnie po wyrostku.Tłumaczyli się,ze musieli tak rozciąć mocno,bo już ostre zapalenie było,ale i tak mam tą bliznę spapraną.Długo chodziłam zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,tym bardziej,że widać ją jak np.jestem w majtkach,to sporo wystaje ponad majtkami,o stroju kąpielowym nie wspomnę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mam w wypisie napisane, że był to zabieg z komplikacjami-bo wyrostek mi się rozlał, więc z jednej str rozumiem lekarza,że ciął "jak świnkę", a z drugiej str jak zszywał mógł się postarać...no ale akurat kończył dyżur i spieszył się na śniadanko wielkanocne-bo w samą Wielkanoc mnie operował o 7 rano!!!

ja mam w wypisie napisane, że był to zabieg z komplikacjami-bo wyrostek mi się rozlał, więc z jednej str rozumiem lekarza,że ciął "jak świnkę", a z drugiej str jak zszywał mógł się postarać...no ale akurat kończył dyżur i spieszył się na śniadanko wielkanocne-bo w samą Wielkanoc mnie operował o 7 rano!!!

O prosze,u mnie też ostrym zapaleniem się tłumaczyli,a operowali mnie we wtorek po Wielkanocy:-D:-D:-D:-D:-D,więc im pewnie wódka do końca nie wywietrzała jeszcze i tak łatali,jak popadło:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

O prosze,u mnie też ostrym zapaleniem się tłumaczyli,a operowali mnie we wtorek po Wielkanocy:-D:-D:-D:-D:-D,więc im pewnie wódka do końca nie wywietrzała jeszcze i tak łatali,jak popadło:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mnie operował taki młody szczyl. usłyszałam na koniec,że gdyby zawsze miał na stole takie fajne wydepilowane laseczki to jego praca byłaby przyjemnością...

ale wtedy byłam Młoda i Głupia...i zażenował mnie. TERAZ bym z nim pocisnęła

Karolinusia, Kinguś to ja mam brzuszek w podobnym rozmiarze - równa setka w pasie :-D:-D

35t1d

Załączniki

• 3889020939_c4750559af.jpg
    3889020939_c4750559af.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 94
  • 3889817182_8a2f99546d.jpg
    3889817182_8a2f99546d.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 75
Amelkowa - Własnie przed chwila ogladalam zdjecia z 1-10 stron i tak sobie porownalam Twoje pierwsze zdjecie, do tego - niesamowite :tak:

Tak sie mierzycie i z ciekawosci i ja sie zmierzylam... tak samo jak Amelkowa - rowna 100 w pasie :-D Przy wzroscie 167.

ja mam 163 cm wzrostu, tak żebyście miały dla porównania ;-);-)

Asheara, Ty to taka długonoga laska jesteś;-);-) :*
Aż sobie też zajrzę na te pierwsze strony, pamiętam że pierwsze zdjęcie brzuszka wrzuciłam po powrocie ze szpitala...

Ej, a jak z Waszymi pępkami? Mój się totalnie rozciągnął, normalnie gładka skóra się zrobiła no i lekko wystaje na zew taki bąbel - na zdjęciu z profilu widać, ale ten bąbel, to jak stoję albo siedzę po jak leżę, to tak jak pisałam wcześniej - pępka nie ma :D :D

Ostatnia edycja:
reklama
Amelkowa śliczny ten Twój brzusio i "bąbelek" też :-D
ja mam trochę rozciągnięty pępek ale jeszcze wklęsły :tak:a mam 173 wzrostu i teraz po pochłonięciu "chińczyka" - makaronik sojowy z kurczaczkiem i warzywkami + 2 szklany pepsi :szok: mam 103 w pępku

Do góry