reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Kinguś... masz sliczny zgrabny brzuszek. ile w obwodzie?? ja 102
Przed chwilą się zmierzyłąm -100cm

Kurcze... Wy dziewczyny sobie pstrykacie widze co tydzien foty, albo i czesciej... ja sobie obiecalam, ze tez to bede robic, a potem nawet na koniec zlacze je wszystkie w calosc [filmik] i bedzie fajna pamiatka jak brzuchol rosl... tymczasem co?
Ja robię co 2 tygodnie;-);-)

reklama
jestem wściekła na tego lekarza...który mi tak spaprał tą bliznę, bo jest ona ewidentnie spaprana.... rozeszła się.
dzięki Bogu jest coś takiego jak dermatologia estetyczna i na pewno coś z tym po porodzie zrobię, bo mam przez nią "mały kompleks"

No, też byłam wściekła na lekarza,który szył mnie po wyrostku.Tłumaczyli się,ze musieli tak rozciąć mocno,bo już ostre zapalenie było,ale i tak mam tą bliznę spapraną.Długo chodziłam zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,tym bardziej,że widać ją jak np.jestem w majtkach,to sporo wystaje ponad majtkami,o stroju kąpielowym nie wspomnę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No, też byłam wściekła na lekarza,który szył mnie po wyrostku.Tłumaczyli się,ze musieli tak rozciąć mocno,bo już ostre zapalenie było,ale i tak mam tą bliznę spapraną.Długo chodziłam zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,tym bardziej,że widać ją jak np.jestem w majtkach,to sporo wystaje ponad majtkami,o stroju kąpielowym nie wspomnę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mam w wypisie napisane, że był to zabieg z komplikacjami-bo wyrostek mi się rozlał, więc z jednej str rozumiem lekarza,że ciął "jak świnkę", a z drugiej str jak zszywał mógł się postarać...no ale akurat kończył dyżur i spieszył się na śniadanko wielkanocne-bo w samą Wielkanoc mnie operował o 7 rano!!!

ja mam w wypisie napisane, że był to zabieg z komplikacjami-bo wyrostek mi się rozlał, więc z jednej str rozumiem lekarza,że ciął "jak świnkę", a z drugiej str jak zszywał mógł się postarać...no ale akurat kończył dyżur i spieszył się na śniadanko wielkanocne-bo w samą Wielkanoc mnie operował o 7 rano!!!

O prosze,u mnie też ostrym zapaleniem się tłumaczyli,a operowali mnie we wtorek po Wielkanocy:-D:-D:-D:-D:-D,więc im pewnie wódka do końca nie wywietrzała jeszcze i tak łatali,jak popadło:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

O prosze,u mnie też ostrym zapaleniem się tłumaczyli,a operowali mnie we wtorek po Wielkanocy:-D:-D:-D:-D:-D,więc im pewnie wódka do końca nie wywietrzała jeszcze i tak łatali,jak popadło:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mnie operował taki młody szczyl. usłyszałam na koniec,że gdyby zawsze miał na stole takie fajne wydepilowane laseczki to jego praca byłaby przyjemnością...

ale wtedy byłam Młoda i Głupia...i zażenował mnie. TERAZ bym z nim pocisnęła

Karolinusia, Kinguś to ja mam brzuszek w podobnym rozmiarze - równa setka w pasie :-D:-D

35t1d

Załączniki

• 3889020939_c4750559af.jpg
    3889020939_c4750559af.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 98
  • 3889817182_8a2f99546d.jpg
    3889817182_8a2f99546d.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 77
Amelkowa - Własnie przed chwila ogladalam zdjecia z 1-10 stron i tak sobie porownalam Twoje pierwsze zdjecie, do tego - niesamowite :tak:

Tak sie mierzycie i z ciekawosci i ja sie zmierzylam... tak samo jak Amelkowa - rowna 100 w pasie :-D Przy wzroscie 167.

ja mam 163 cm wzrostu, tak żebyście miały dla porównania ;-);-)

Asheara, Ty to taka długonoga laska jesteś;-);-) :*
Aż sobie też zajrzę na te pierwsze strony, pamiętam że pierwsze zdjęcie brzuszka wrzuciłam po powrocie ze szpitala...

Ej, a jak z Waszymi pępkami? Mój się totalnie rozciągnął, normalnie gładka skóra się zrobiła no i lekko wystaje na zew taki bąbel - na zdjęciu z profilu widać, ale ten bąbel, to jak stoję albo siedzę po jak leżę, to tak jak pisałam wcześniej - pępka nie ma :D :D

Ostatnia edycja:
reklama
Amelkowa śliczny ten Twój brzusio i "bąbelek" też :-D
ja mam trochę rozciągnięty pępek ale jeszcze wklęsły :tak:a mam 173 wzrostu i teraz po pochłonięciu "chińczyka" - makaronik sojowy z kurczaczkiem i warzywkami + 2 szklany pepsi :szok: mam 103 w pępku

Do góry