reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Karolinusia właśnie to najbardziej mnie podnosi na duchu:-D:-D:-D

jak pomyślę, że się od niego uwolniłam... czuję się jakbym uciekła od kata:-) i cieszę się, że mimo braku pieniędzy miałam siłę na taki krok... ale dla mojej córeczki wszystko... a od wszystkich zdebilałych gówniarzy z daleka:tak: a tak pięknie opowiadał jak chce dzidziusia:dry:

Catedra... moją kumpelę facet zostawił w 9tym miesiącu ciąży, po prostu wziął nogi za pas... teraz ma świetnego faceta, jej synek mówi do niego TATO i obydwoje walczą o całkowite pozbawienie tego palanta praw rodz., tym bardziej, że w ogóle nie interesuje się swoim dzieckiem.

mnie też jeden facet zostawił-oznajmił mi to, że ma kochankę-19letnią w pierwszą rocznicę ślubu, także niezły prezencik...ale u nas dziecka nie było więc łatwiej, szkoda tylko,że zostałam w 3 parach jeansów i dwóch sweterkach... bo nawet konto mi wyczyścił...a dałabym się za niego pokroić.zostałam totalnie bez niczego.:baffled:

A TY świetnie dajesz sobie radę!!! Jesteś silna i dzielna!

reklama
Widze ze kazda z Nas kryje jakas historie..moj pierwszy "narzeczony" byl kompletnym niewypalem...:wściekła/y:Bylam z nim ponad 3 lata i nie zaglebiajac sie w szczegoly,czasami jak rozmawiamy z M o przeszlosci to zawsze mowie ze musialam przecierpiec z tym palantem te 3 lata zeby moc Jego spotkac (taka nagroda;-):-D).
Wracajac to tematu watku,moj brzuszek tak dziwnie sie zachowuje: jest wysoko to znow sie obniza,same zobaczcie..to chyba zalezne od ulozenia naszego wiercipietka..pierwsza fotka jest z 33t1d a nastepna z dzisiaj (33t5d):

Załączniki

• 33t1dII.JPG
    33t1dII.JPG
    57,2 KB · Wyświetleń: 63
  • 33t5d.jpg
    33t5d.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 66
Widze ze kazda z Nas kryje jakas historie..moj pierwszy "narzeczony" byl kompletnym niewypalem...:wściekła/y:Bylam z nim ponad 3 lata i nie zaglebiajac sie w szczegoly,czasami jak rozmawiamy z M o przeszlosci to zawsze mowie ze musialam przecierpiec z tym palantem te 3 lata zeby moc Jego spotkac (taka nagroda;-):-D).
Wracajac to tematu watku,moj brzuszek tak dziwnie sie zachowuje: jest wysoko to znow sie obniza,same zobaczcie..to chyba zalezne od ulozenia naszego wiercipietka..pierwsza fotka jest z 33t1d a nastepna z dzisiaj (33t5d):

faktycznie:-D ale u mnie jest tak samo:tak:

pokazuję mój Brzuszek zdjęcia zrobione chwilkę temu...
prezentuję rozciągniętą bliznę po wyrostku i rozciągniętą dziurę po kolczyku.:-D

Załączniki

• 34tc1.jpg
    34tc1.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 95
  • 34tc2.jpg
    34tc2.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 91
Rzezcywiście:-)

pokazuję mój Brzuszek zdjęcia zrobione chwilkę temu...
prezentuję rozciągniętą bliznę po wyrostku i rozciągniętą dziurę po kolczyku.:-D
Super, też mam bliznę po kolczyku.

To my 33tc

jestem wściekła na tego lekarza...który mi tak spaprał tą bliznę, bo jest ona ewidentnie spaprana.... rozeszła się.
dzięki Bogu jest coś takiego jak dermatologia estetyczna i na pewno coś z tym po porodzie zrobię, bo mam przez nią "mały kompleks"

Kinguś... masz sliczny zgrabny brzuszek. ile w obwodzie?? ja 102

karolinusia, kinguś - Śliczne brzuszki!

Kurcze... Wy dziewczyny sobie pstrykacie widze co tydzien foty, albo i czesciej... ja sobie obiecalam, ze tez to bede robic, a potem nawet na koniec zlacze je wszystkie w calosc [filmik] i bedzie fajna pamiatka jak brzuchol rosl... tymczasem co? ostatnia fote mam z 30 tygodnia :s czyli z przed ponad 5 tygodni.. :( taka jestem leniwa pod tym wzgledem, niewiem czemu a teraz bardzo zaluje... bo z pamiatki nici!

reklama
karolinusia, kinguś - Śliczne brzuszki!

Kurcze... Wy dziewczyny sobie pstrykacie widze co tydzien foty, albo i czesciej... ja sobie obiecalam, ze tez to bede robic, a potem nawet na koniec zlacze je wszystkie w calosc [filmik] i bedzie fajna pamiatka jak brzuchol rosl... tymczasem co? ostatnia fote mam z 30 tygodnia :s czyli z przed ponad 5 tygodni.. :( taka jestem leniwa pod tym wzgledem, niewiem czemu a teraz bardzo zaluje... bo z pamiatki nici!

ja mam ostatnią fotę z 28tygodnia...dziś się zmobilizowałam

Do góry