reklama
ja też tak się patrze jak idę iwidze tylko tyłek ciągnący się za mnąa ja ostatnio szłam po mieście i tak parzyłam w okna sklepowe i doszłam do wniosku że zgrabny mam ten brzuszek :-):-):-)
dobre też już zaczynam myśleć o swoich spodniachheheheeh słodzimy sobie a ja juz marzę o moich starych nowych spodniach no i chciałabym zobaczyć swoją broszkę
pszczółka maja
Fanka BB :)
ja z moim 97 odpadam
ale wiecie co męczy mnie już te brzusio już mi ciężko cokolwiek zrobić ostatnio jak paznokcie obcinałam to dosłownie na "czuja" i tak se obcięłam że zastrzał mi się zrobił musiałam za mocno obciachać
Ja już nie dosięgam. Ostatnio mój M musiał mi paznokcie u nóg ciachać. Po pierwszym razie wyglądały jakby je sobie poobgryzała
Wszystkie brzucholki przecudne bez wyjatku, a jeszcze cudniejsza w nich zawartosc.
Moze zorganizujemy sobie konkurs pt.: "Obwod w pasie na wysokosci pepuszka".
Ja wczoraj poznym popoludniem mialam 115 cm, ktora da wiecej?
JKJ - 131 cm. Przebij to ;-)
elisabeth
Październik '06 i '09
Catedra przypomniałas mi jak to ja marzyłam w pierwszej ciąży o swoich ciuchach, nie zalezało mi na nowych, chciałam tylko wcisnąc się w stare... teraz o dziwo jeszcze mnie to nie dopadło... i dobrze;-)a ja juz marzę o moich starych nowych spodniach no i chciałabym zobaczyć swoją broszkę
92Moze zorganizujemy sobie konkurs pt.: "Obwod w pasie na wysokosci pepuszka".
Moze zorganizujemy sobie konkurs pt.: "Obwod w pasie na wysokosci pepuszka".
To kiedy mierzymy brzuszki rano czy późnym popołudniem??
A ja się mieszczę w stare spodnie Tyle, że się obcisłe zrobiły i nie dopinam ich w pasie, ale to mnie akurat nie dziwi ;-) Jeszcze 2 miesiące, zdążę się roztyć Broszkę też bym chciała zobaczyć..i normalnie wydepilowaćheheheeh słodzimy sobie a ja juz marzę o moich starych nowych spodniach no i chciałabym zobaczyć swoją broszkę
Śliczne macie brzuszki, dziewczynki :-)
reklama
mayo
Fanka BB :)
Ja zmierzylam brzuszek teraz i mam 114cm,a myslalam ze wiecej..:-)