reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszków

reklama
hihi babcia kochana:-D
Cyniczna pochwal się swoim brzuniem:tak: u mojej znajomej tak było brzusio mały a dziecko prawie 4kg:szok: nie wiem gdzie ona zmieściła synka:confused:

To My dzisiaj 31t1d..
Dziewczynki zaczynamy praktycznie Final Countdown;-):-)

Załączniki

• 31t1dII (3) - Copy - Copy.jpg
    31t1dII (3) - Copy - Copy.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 51
Naszła mnie taka dygresja jak zaczęłam się zachwycać brzuszkami: i pomyśleć, że normalnie każda stara się mieć płaściutki brzuszek, a odkąd jest w ciąży, to tylko czeka aż "wyskoczy piłeczka":-):-D:-D

heheheeh słodzimy sobie:-D:-D:-D a ja juz marzę o moich starych nowych spodniach:-D:-D:-D no i chciałabym zobaczyć swoją broszkę:-D:-D:-D

A mnie peczniejacy brzuch tak znowu nie cieszy.....mam go wysoko i to prawda jednak, ze im wieksz tym gorzej z oddychaniem. Jak sobie pomysle, ze bedzie jeszcze gorzej......

Mamysiaa, to nie myśl. Myślenie szkodzi ;-):-D:-D:-D.
Ja tam już nic nie chcę zobaczyć, poza moimi stopami. Swoją drogą, czy któraś widziała moje kostki?? Bo gdzieś mi się zapodziały :-D:-D:-D

reklama
Do góry