reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
hihi babcia kochana:-D
Cyniczna pochwal się swoim brzuniem:tak: u mojej znajomej tak było brzusio mały a dziecko prawie 4kg:szok: nie wiem gdzie ona zmieściła synka:confused:

To My dzisiaj 31t1d..
Dziewczynki zaczynamy praktycznie Final Countdown;-):-)

Załączniki

• 31t1dII (3) - Copy - Copy.jpg
    31t1dII (3) - Copy - Copy.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 53
Naszła mnie taka dygresja jak zaczęłam się zachwycać brzuszkami: i pomyśleć, że normalnie każda stara się mieć płaściutki brzuszek, a odkąd jest w ciąży, to tylko czeka aż "wyskoczy piłeczka":-):-D:-D

heheheeh słodzimy sobie:-D:-D:-D a ja juz marzę o moich starych nowych spodniach:-D:-D:-D no i chciałabym zobaczyć swoją broszkę:-D:-D:-D

A mnie peczniejacy brzuch tak znowu nie cieszy.....mam go wysoko i to prawda jednak, ze im wieksz tym gorzej z oddychaniem. Jak sobie pomysle, ze bedzie jeszcze gorzej......

Mamysiaa, to nie myśl. Myślenie szkodzi ;-):-D:-D:-D.
Ja tam już nic nie chcę zobaczyć, poza moimi stopami. Swoją drogą, czy któraś widziała moje kostki?? Bo gdzieś mi się zapodziały :-D:-D:-D

reklama
Do góry