reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

A to my dziś- 29 tc
z boku nie wygląda na bardzo duży ale z przodu jest ogromny;-);-)
Taaaa jasne;-);-);-);-) ale jest już ciut większy niż ostatnio:-)

Dobry wieczór dzieewczyny:) miałam wczesniej wkleic swoj brzuszek oto on to byl z 25 tyg jutro wrzuce z 27 tyg bo akurat bede go zaczynac
attachment.php

attachment.php
zgrabniutki:-)

Jeszcze raz powtórzę, sliczne brzuszki ;)
Lansoletka - chyba pierwszy raz widzę Twój brzuszek! :)

A tu My, jakis tydzień temu...
brzunio.jpg

ale już fajny spory brzuszek:-)

Dziewczynki brzuszki --> cud, miód i orzeszki ;-)

Boozqowa :-D:-D:-D mój mąż ma dobrego kumpla i on mi się zawsze w dekold gapi i kilka słów powie, ale ja to przyjmuje z przymróżeniem oka, niech se chłopak pomarzy;-), pszczółka ma rację to był komplement:laugh2:

a to mój z dzisiaj (27,1)
9a7ojo.jpg

Ty to laska jesteś:-)

reklama
To my 29 tc i 2 dc.
Mam usmieszek, poniewaz szykowalam sie wstac, a to nie nalezy do latwych czynnosci w moim stanie.

Załączniki

• 29 tc 2 dc.jpg
    29 tc 2 dc.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry