truskawa10017
Fanka BB :)
Asheara aaaaale brzusio zapewne duża dzidzia w nim jest:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam cale podbrzusze w paski,boczki plus wewnetrzna strone ud i kilka na piersiach;-) mimo ze praktycznie od poczatku ciazy stosuje regularnie Aventowy specyfik przeciwko rozstepom. Juz kiedys pisalam ze jak ktos ma taka urode to nie uniknione. Moj maz tylko slusznie stwierdzil ze bez pielegnacji mogloby zrobic sie ich wiecej. Najwazniejsze ze nasze maluszki maja tyle miejsca ile potrzebuja;-)a mezowie czy partnerzy przez cos takiego napewno nie przestana nas kochac:-)A brzuszki macie piękne... ja się moim nie chwalę bo mam już na nim rozstępy :-( Najwięcej z prawej strony... Chyba dlatego,że mała ciągle mi tam siedzi. Na lewej dopiero wychodzą. Smaruje się Perfecta Mama. Może uda mi się jeszcze zapobiec większej ilości i jakoś delikatnie wybielić...:-( Nie wspomne już o moich całych udach...