reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

trzeba było mnie zobaczyć przed ciążą... wtedy to była dupka jak ziarenko kawy. póki co poszło w brzuch :-) cycki :-) no i troche w tyłek. jeansów "przedciążowych" nie ma szans nawet na biodra wcisnąć... ale dzięki, nie jest ze mną źle;-)
No, Ty raczej nie powinnaś mieć kompleksów. Bardzo ładnie wyglądasz, zgrabniutko :tak::-)

reklama
No, Ty raczej nie powinnaś mieć kompleksów. Bardzo ładnie wyglądasz, zgrabniutko :tak::-)

no i staram się nie mieć Cyniczna;-) choć o ile w spodniach dobrze wyglądam... to jak je ściągnę...oczom ukazuje się mój NAJWIĘKSZY WRÓG - Cellulit, z którym będę musiała stoczyć WALKĘ po porodzie. nigdy tego cholerstwa nie miałam, a teraz?? MASAKRA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Świetne brzuszki:-)
To ja też zaprezentuję swój brzuchol. To jest zdjęcie z dzisiaj, 27t4d.

Załączniki

• SL370475.jpg
    SL370475.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 80
  • SL370469.jpg
    SL370469.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 85
LuizaPatrycja ja mam podobnej wielkosci brzuszek co i Twoj - oczywiscie jest piekny.
Pozostalych dziewczyn rowniez sa sliczne.:yes:

Luiza Patrycja przez chwilę myślałam, że lewitujesz :-D

Tak już jestem taka napompowana że odlece:-D

LuizaPatrycja ja mam podobnej wielkosci brzuszek co i Twoj - oczywiscie jest piekny.
Pozostalych dziewczyn rowniez sa sliczne.:yes:

Hehe cieszę się że nie jestem sama, bo zamiast miłych komentarzy otrzymuje same nie za ciekawe, że jestem gruba,(jaby kobieta w ciąży była szczupła) że pęknę do porodu i tego typu teksty. Jakby to ode mnie zależało jak mi brzuch urósł.....

Tak już jestem taka napompowana że odlece:-D

Hehe cieszę się że nie jestem sama, bo zamiast miłych komentarzy otrzymuje same nie za ciekawe, że jestem gruba,(jaby kobieta w ciąży była szczupła) że pęknę do porodu i tego typu teksty. Jakby to ode mnie zależało jak mi brzuch urósł.....

nie słuchaj takich komentarzy! zazdroszczą Ci i tyle . Barany!!!

reklama
Do góry