reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
Świetne brzuszki:-)
To ja też zaprezentuję swój brzuchol. To jest zdjęcie z dzisiaj, 27t4d.
Okrąglutki ;-);-);-)

Hehe cieszę się że nie jestem sama, bo zamiast miłych komentarzy otrzymuje same nie za ciekawe, że jestem gruba,(jaby kobieta w ciąży była szczupła) że pęknę do porodu i tego typu teksty. Jakby to ode mnie zależało jak mi brzuch urósł.....
Masz śliczny brzuszek i się nie przejmuj.
Wszystkie brzuszki w ciąży są śliczne :tak::tak::tak:

Hehe cieszę się że nie jestem sama, bo zamiast miłych komentarzy otrzymuje same nie za ciekawe, że jestem gruba,(jaby kobieta w ciąży była szczupła) że pęknę do porodu i tego typu teksty. Jakby to ode mnie zależało jak mi brzuch urósł.....
Podpisuje sie pod tym;-):no: plus glupie stwierdzenie "a moze to bliznieta?" gdzie od poczatku wiadomo ze mam singla w brzuszku:sorry:A juz powitanie w stylu "czesc grubasku!" wyszlo mi tak bokiem ze zwrocilam dosc niegrzecznie uwage kilkorgu znajomym ze mam imie i ten okrzyk juz jest nudny (a jaki wkurzajacy:wściekła/y:),bo niby co - im starsza ciaza tym mialam byc chudsza?:eek: Kiedy stracilam pierwsze malenstwo to juz spotkalam sie z tym ze czasami ludzie nie wiedza co powiedziec i zamiast zamilknac - gadaja glupoty lub staraja sie byc zabawni na sile:tak:
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1

Ostatnia edycja:
Sorrki z rozmachu zapomnialam wstawic fotke a po edycji juz sie nie dalo:-p
Dzisiaj szlam na zakupy,slonko swiecilo a ja tak myslalam jak Bardzo Kocham ta mala istotke w brzuszku i usmiechalam sie sama do siebie..ciekawe co ludzie mysleli patrzac na mnie,hihi:-D To My wczoraj ;-):

Załączniki

• 28t5d.jpg
    28t5d.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 55
Sorrki z rozmachu zapomnialam wstawic fotke a po edycji juz sie nie dalo:-p
Dzisiaj szlam na zakupy,slonko swiecilo a ja tak myslalam jak Bardzo Kocham ta mala istotke w brzuszku i usmiechalam sie sama do siebie..ciekawe co ludzie mysleli patrzac na mnie,hihi:-D To My wczoraj ;-):

śliczne brzuszki a jakie widoczki :-)
dorzucam swój dzisiejszy
śliczne

Piękne brzuszki macie dziewczyny, naprawdę. Opiniami innych nie ma się co przejmować. Ja osobiście jeszcze nie słyszałam nic co by mi sprawiło przykrość, czy zdenerwowało, ale zawsze znajdą się jakieś "życzliwe" osoby, na kązdy temat i w każdej sytuacji więc szkoda sobie nimi zawracać głowę. Ojjj, choć przypomniało mi się jedno. To nie była uwaga odnośnie brzucha tylko mojego biustu. Jak raz wracałam ze szpitala z badań na parking do auta to jechał samochód z jakimiś gościami ( wiek 25-30) i gdy przejeżdżali obok mnie to usłyszałam przez otwarte okno : "Ty, zobacz jakie ma wielkie cycki" W pierwszym momencie mnie zamurowało, a po chwili pomyślałam -"Idioci" i cóż więcej dodać...

reklama
Do góry