asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Luiza Patrycja, tylko jakieś łosie za przeproszeniem mogą tak mówić do kobiety w ciąży, olej ich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okrąglutki ;-);-);-)Świetne brzuszki:-)
To ja też zaprezentuję swój brzuchol. To jest zdjęcie z dzisiaj, 27t4d.
Masz śliczny brzuszek i się nie przejmuj.Hehe cieszę się że nie jestem sama, bo zamiast miłych komentarzy otrzymuje same nie za ciekawe, że jestem gruba,(jaby kobieta w ciąży była szczupła) że pęknę do porodu i tego typu teksty. Jakby to ode mnie zależało jak mi brzuch urósł.....
Podpisuje sie pod tym;-) plus glupie stwierdzenie "a moze to bliznieta?" gdzie od poczatku wiadomo ze mam singla w brzuszkuA juz powitanie w stylu "czesc grubasku!" wyszlo mi tak bokiem ze zwrocilam dosc niegrzecznie uwage kilkorgu znajomym ze mam imie i ten okrzyk juz jest nudny (a jaki wkurzajacy),bo niby co - im starsza ciaza tym mialam byc chudsza? Kiedy stracilam pierwsze malenstwo to juz spotkalam sie z tym ze czasami ludzie nie wiedza co powiedziec i zamiast zamilknac - gadaja glupoty lub staraja sie byc zabawni na sileHehe cieszę się że nie jestem sama, bo zamiast miłych komentarzy otrzymuje same nie za ciekawe, że jestem gruba,(jaby kobieta w ciąży była szczupła) że pęknę do porodu i tego typu teksty. Jakby to ode mnie zależało jak mi brzuch urósł.....
Sorrki z rozmachu zapomnialam wstawic fotke a po edycji juz sie nie dalo
Dzisiaj szlam na zakupy,slonko swiecilo a ja tak myslalam jak Bardzo Kocham ta mala istotke w brzuszku i usmiechalam sie sama do siebie..ciekawe co ludzie mysleli patrzac na mnie,hihi To My wczoraj ;-):
śliczneśliczne brzuszki a jakie widoczki :-)
dorzucam swój dzisiejszy