reklama
Asheara
I can't get no sleep.
Śliczne brzuchole
A to ja i Damianek przed chwilką
Wydaje mi się, jakbysmy przez ostatnie 2-3 tygodnie nic nie urośli
A to ja i Damianek przed chwilką
Wydaje mi się, jakbysmy przez ostatnie 2-3 tygodnie nic nie urośli
mayo
Fanka BB :)
Co do rozstepow - mimo ze dbam o skore od poczatku (Aventowy specyfik) to niestety pojawily sie, chociaz (jak slusznie twierdzi moj maz) bez tego mogloby byc ich wiecej. Wydaje mi sie ze jak ktos "ma taka urode" to za bardzo sobie nie pomoze. U mnie kobietki w rodzinie maja rozstepowe tendencje..;-)Nie ubolewam,po porodzie troche zbledna,wazne ze dzidzia zdrowa
A to ja i Damianek wczoraj,hihi (Asheara ). Jutro zaczynamy 28 tc
Aha,gapa ze mnie,zapomnialam napisac ze jestem po wrazeniem waszych slicznych brzuszkow,wogole ostatnio to jeden z moich 3 ulubionych watkow! Nie moge sie doczekac jak moj maluszek pokaze tak wyraznie jakas czesc cialka jak na zdjeciu abwgdzl.
Aha,gapa ze mnie,zapomnialam napisac ze jestem po wrazeniem waszych slicznych brzuszkow,wogole ostatnio to jeden z moich 3 ulubionych watkow! Nie moge sie doczekac jak moj maluszek pokaze tak wyraznie jakas czesc cialka jak na zdjeciu abwgdzl.
Załączniki
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Cyniczna, pamiętaj, że rozmiar brzuszka o niczym nie świadczy:-)
Asheara
I can't get no sleep.
O kurcze, Damianek? Wiesz.. śliczne imię
A co do akrobacji, ja moge je ogladac niemal codziennie :-) Głowkę mały ma cały czas miedzy zebrami [lekko pod] i widac ja wyraznie jak nia rusza i obraca..
Cały czas jest obrocony w pionie, czasem pokaze raczkę ale nigdy nie udaje mi sie tego zlapac w obiektywie :-(
kinguś
Nie poddam się
Super:-)Nasz urwis dzisiaj się tak rozszalał, że musieliśmy uwiecznić to na zdjęciach :-)
Śliczny brzusio:-)A to ja i Damianek przed chwilką
reklama
też już tak mamNasz urwis dzisiaj się tak rozszalał, że musieliśmy uwiecznić to na zdjęciach :-)
Ciekawy chyba świata będzie skoro już teraz ta głowa wędruje do góry ;-)