reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
A oto mój brzusio w 27 tygodniu

102_0434m.jpg

Zastanawiam się jaki on będzie pod koniec ciąży :szok:

Ja od kilku dni, odkąd mi brzuch wystrzelił, czuję się tak dziwnie, jak siedzę bez stanika i trochę się garbie - piersi opierają się wtedy na brzuchu i lepią się do niego:-)

:-D zapisuję się do klubu ;-) strasznie to śmieszne uczucie.

Gdzie jest ten sklep w Piasecznie?

będzie duuuży i piękny! :)

Dziewczyny ! sliczne macie brzusie! :) :)

:-D zapisuję się do klubu ;-) strasznie to śmieszne uczucie.

Gdzie jest ten sklep w Piasecznie?

To chyba do mnie pytanie dot. sklepu z bielizną Freya ? :-)

Za Auchan jak jedzie się od strony Wawy po lewej stronie jest outlet Fashion House Fashion House - Outlet Centre - Warszawa - Galeria w nim sklep "6-ty zmysł" :-) a na przeciwko niego jest Triumph mają okrojony wybór i rozmiarówki ale zawsze można poszukać. ;-) Mi ostatnio udało się kupić staniczki po chyba niecałe 30 zeta :tak: W Gattcie np. kupiłam fajne wysokie gatki po niecałej 10 pln- prawie jak ciążowe a cena ..... :-D także polecam.

Super i mój ulubiony kolor bluzeczki :-D:-D

Mi ostatnio udało się kupić staniczki po chyba niecałe 30 zeta :tak: W Gattcie np. kupiłam fajne wysokie gatki po niecałej 10 pln- prawie jak ciążowe a cena ..... :-D także polecam.
To rzeczywiście warto pojechać.

To my dziś-27tc :-D

Kinguś bardzo ładny i zgrabniutki ten Twój brzuszek:-), mój wygląda podobnie.

Medeuska, jak to gdzie nosi: w brzuszku:-D:-D:-D;-), ja też mam mały a lekarze mówią, że dzidziuś jest rozmiarów perfekcyjnych:-D

Kinguś bardzo ładny i zgrabniutki ten Twój brzuszek:-), mój wygląda podobnie.

Medeuska, jak to gdzie nosi: w brzuszku:-D:-D:-D;-), ja też mam mały a lekarze mówią, że dzidziuś jest rozmiarów perfekcyjnych:-D
wiem wiem;-) wielkosc brzucha nie ma znaczenia dla wielkosci dzidziusia:tak::tak::tak:

reklama
Do góry