reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

aż z ciekawości też się zmierzyłam, co prawda nie w pasie bo brzuch mam nisko. w najszerszym miejscy jest 93 cm. Z JKJ nie mogę się narazie równać, ale jakby nie było urosło :)

reklama
Ja od kilku dni, odkąd mi brzuch wystrzelił, czuję się tak dziwnie, jak siedzę bez stanika i trochę się garbie - piersi opierają się wtedy na brzuchu i lepią się do niego:-)

Dobre :-D:tak::-D

Ja ogólnie zawsze miałam spory biust :-) przed ciążą jak postanowiłam zainwestować w solidny "cyckonosz" kupiłam Freya( gorąco polecam dla biuściastych-w Piasecznie jest outlet także nie są aż tak powalające ceny jak w normalnych galeriach). Pani mi w sklepie pomagała dobrać rozmiar to wyszło, że mam 80 FF aż sie zdziwiłam fakt trochę inna rozmiatówka ale z triumpha noszę 80/85 d/e, także zmam ból wiekszych piersi. Na szczęście zawsze jakoś starałam się o nie dbać, i jak na razie są jędrne i nie zwisają. :-) teraz w ciąży trochę urosły, ale żeby zapobiec nadmiernemu obciążeniu praktycznie nie "puszczam ich luzem" ;-) cały czas mam na sobie albo specjalny top, albo cyckonosz :-D i jak na razie całkiem nieźle się trzymają, zobaczymy jak będzie jak już będę "dojna" :happy2:

kochana ale miednica jest isototna w szybkości pokazywania się brzuszka, a jak masz silne mięśnie to wtedy mały brzuszek mimo, że np. szybko wyszedł,,,
Czyli nadal podważam tą teorię:-);-) w pierwszej ciąży brzuszek pojawił mi się po 6 m-cu, teraz ciutkę wcześniej.

he he he Petinka też tak mam, dopiero od niedawna i to samo mówiłam mojemu M. parę dni temu;-);-)
Brzuszek masz śliczny :tak::tak::tak: i pępek jak oko :-D:-D:-D:-D:-D dzidziuś ma wziernik na świat :-D:-D:-D:-D

mój dzisiejszy
29c2ubt.jpg

2rmrqmb.jpg

z przodu taki wielgachny się wydaje:szok:

właśnie nie wiem czemu tak jest:baffled: ogólnie wydaje mi się że mam wysoko brzuch:tak: ale jest taki rozciągnięty po całej długości:tak: w pierwszej ciąży miałam też wysoko ale nie był taki arbuzowaty:no: pszczółka ma taki okrąglutki a ja taki arbuz:-D a jeśli chodzi o cycki na brzuchu to mam to samo odczucie:-D

reklama
Do góry