reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
A to przypadkiem nie jest spódnica???:-);-). Mogę się mylić. M mnie namawia na jakąś fajną sukienkę, ale nic ciekawego nie znalazłam
Amelkowa
Fanka BB :)
Kinguś zgrabniutki
Catedra, Tobie ten brzusio szybko wyskoczył, ale teraz już taką fajną wielkość utrzymuje, nosisz to spodenki tak rozpięte, czy tylko do zdjęcia wciągnęłaś???;-)
KMS na głównym napisałaś że masz dużo tłuszczyku... Jakiego tłuszczyku???
Catedra, Tobie ten brzusio szybko wyskoczył, ale teraz już taką fajną wielkość utrzymuje, nosisz to spodenki tak rozpięte, czy tylko do zdjęcia wciągnęłaś???;-)
Dziękuje Wam bardzo :-)
Spodenki, spodenki, a nawet spodnie (udało mi się na wyprzedaży po taniochu w Cubusie wypatrzeć) mi bardzo pasują bo ja śpię z "dupskiem" na wierzchu i przynajmniej ciepło w nery i nie tylko a do tego ten pas nic, a nic nie uciska i pewnie do końca ciąży albo i dłużej posłużą
Tłuszczyk niestety jest tak na zdjęciu całkiem nieźle to wyszło ale jak się pochylam to niezła fałdka się formuje ;-)ale co tam ona już przed ciążą była i po też będzie taka jest mi wierna skubana po prostu "gruboskórna" jestem
Spodenki, spodenki, a nawet spodnie (udało mi się na wyprzedaży po taniochu w Cubusie wypatrzeć) mi bardzo pasują bo ja śpię z "dupskiem" na wierzchu i przynajmniej ciepło w nery i nie tylko a do tego ten pas nic, a nic nie uciska i pewnie do końca ciąży albo i dłużej posłużą
Tłuszczyk niestety jest tak na zdjęciu całkiem nieźle to wyszło ale jak się pochylam to niezła fałdka się formuje ;-)ale co tam ona już przed ciążą była i po też będzie taka jest mi wierna skubana po prostu "gruboskórna" jestem
catedra
Kinguś zgrabniutki
no właśnie jakiego tłuszczyku?????
co do tych spodenek to noszę porozpinane niestety nie mam na jakieś szersze a gorąco jak jasna cholera... chociaż ja to raczej w domku to w samych majtach latam ale jak czasami wychodzę na balkon porozwieszać pranie czy coś to sąsiedzi by mnie zlinczowali... jak się uprę to je zapnę ale po 5 minutach Zośka się wnerwia i zaczyna szaleć i muszę je rozpinać
Amelkowa
no właśnie jakiego tłuszczyku?????
co do tych spodenek to noszę porozpinane niestety nie mam na jakieś szersze a gorąco jak jasna cholera... chociaż ja to raczej w domku to w samych majtach latam ale jak czasami wychodzę na balkon porozwieszać pranie czy coś to sąsiedzi by mnie zlinczowali... jak się uprę to je zapnę ale po 5 minutach Zośka się wnerwia i zaczyna szaleć i muszę je rozpinać
ja też noszę rozpięte, ale łapię guzik na gumkę recepturkę, do tego długa bluzka i śmigam wszędzie
kinguś
Nie poddam się
Podaj firmę ;-)kinguś rzeczywisnie nie mam na bebzolku ani jednego rozstepu a to juz 33 tyd. ale mam swietny krem ktorym Moj kochany codziennie mnie smaruje.
Śliczny brzuszek.:-)jak mówię, że ja zaczęłam 7 to się strasznie dziwią i pytają dlaczego taki mały brzuszek
Mi teściowa kiedyś mówiła, że mam za mały brzuch i wiece ja na prawdę się wystraszyłam, że może dzidzia nie ma miejsca itp. ale ginka mnie uspokoiła że wielkość brzuszka to sprawa indywidualna najważniejsze są wymiary dzidzi.
Słodki brzusio i spodnie superFotki swieżynki z dziś czyli 25tc 2 dzień
reklama