reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

a on tak różnie ma:-) zależy jak małej pasuje i kilka razy w ciągu dnia jest to nisko to wysoko...

rano zazwyczaj jest bardzo wysoko a wieczorkami niziutko...

reklama
Wszystki śliczne i te większe i te ciut mniejsze :-)
To i ja wstawiam mój bebzonik, nie jest największy :happy2:
Fotki swieżynki z dziś czyli 25tc 2 dzień :tak:

Załączniki

• P71605111.jpg
    P71605111.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 56
  • P71605061.jpg
    P71605061.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 59
Kinguś zgrabniutki :tak:
Catedra, Tobie ten brzusio szybko wyskoczył, ale teraz już taką fajną wielkość utrzymuje, nosisz to spodenki tak rozpięte, czy tylko do zdjęcia wciągnęłaś???:-p;-)

KMS na głównym napisałaś że masz dużo tłuszczyku... Jakiego tłuszczyku???:szok:

Dziękuje Wam bardzo :-)
Spodenki, spodenki, a nawet spodnie (udało mi się na wyprzedaży po taniochu w Cubusie wypatrzeć) mi bardzo pasują bo ja śpię z "dupskiem" na wierzchu i przynajmniej ciepło w nery i nie tylko a do tego ten pas nic, a nic nie uciska i pewnie do końca ciąży albo i dłużej posłużą :tak:

Tłuszczyk niestety jest :happy2: tak na zdjęciu całkiem nieźle to wyszło ale jak się pochylam to niezła fałdka się formuje ;-)ale co tam ona już przed ciążą była i po też będzie taka jest mi wierna skubana :-D po prostu "gruboskórna" jestem

Kinguś zgrabniutki :tak:
Catedra, Tobie ten brzusio szybko wyskoczył, ale teraz już taką fajną wielkość utrzymuje, nosisz to spodenki tak rozpięte, czy tylko do zdjęcia wciągnęłaś???:-p;-)

KMS na głównym napisałaś że masz dużo tłuszczyku... Jakiego tłuszczyku???:szok:

no właśnie jakiego tłuszczyku?????:szok:

co do tych spodenek to noszę porozpinane:-D niestety nie mam na jakieś szersze a gorąco jak jasna cholera... chociaż ja to raczej w domku to w samych majtach latam ale jak czasami wychodzę na balkon porozwieszać pranie czy coś to sąsiedzi by mnie zlinczowali... jak się uprę to je zapnę ale po 5 minutach Zośka się wnerwia i zaczyna szaleć i muszę je rozpinać:-D:-D:-D

no właśnie jakiego tłuszczyku?????:szok:

co do tych spodenek to noszę porozpinane:-D niestety nie mam na jakieś szersze a gorąco jak jasna cholera... chociaż ja to raczej w domku to w samych majtach latam ale jak czasami wychodzę na balkon porozwieszać pranie czy coś to sąsiedzi by mnie zlinczowali... jak się uprę to je zapnę ale po 5 minutach Zośka się wnerwia i zaczyna szaleć i muszę je rozpinać:-D:-D:-D

ja też noszę rozpięte, ale łapię guzik na gumkę recepturkę, do tego długa bluzka i śmigam wszędzie :-D:-D:-D

kinguś rzeczywisnie nie mam na bebzolku ani jednego rozstepu a to juz 33 tyd. ale mam swietny krem ktorym Moj kochany codziennie mnie smaruje.
Podaj firmę ;-)

jak mówię, że ja zaczęłam 7 to się strasznie dziwią i pytają dlaczego taki mały brzuszek:szok:
Śliczny brzuszek.:-)
Mi teściowa kiedyś mówiła, że mam za mały brzuch i wiece ja na prawdę się wystraszyłam, że może dzidzia nie ma miejsca itp. ale ginka mnie uspokoiła że wielkość brzuszka to sprawa indywidualna najważniejsze są wymiary dzidzi.

Fotki swieżynki z dziś czyli 25tc 2 dzień :tak:
Słodki brzusio i spodnie super :-D:-D

reklama
Do góry