reklama
monisia1979
Fanka BB :)
Ja tez mam szerokie biodra i teoria sprawdziła się przy pierwszej ciąży, tym razem brzuszek wyszedł bardzo szybko
U mnie jest to samo
catedra
To ja podważam tą teorię... mam wąska miednicę (dlatego miałam cc w pierwszej ciąży) a brzuszek miałam mały... ;-) no chyba, że jestem wyjątkiem potwierdzajacym regułe;-):-)
kochana ale miednica jest isototna w szybkości pokazywania się brzuszka, a jak masz silne mięśnie to wtedy mały brzuszek mimo, że np. szybko wyszedł,,,
Ja tez mam szerokie biodra i teoria sprawdziła się przy pierwszej ciąży, tym razem brzuszek wyszedł bardzo szybko
o tym też pisali, że przy drugiej ciąży szybciej wychodzi brzusio bo mięśnie są osłabione pierwszą ciążą
cyniczna
Ładne brzusio okrąglutkieA oto mój brzuch... Urósł bardzo w ostatnich dniach. No ale jutro zaczyna się 27. tydzień.
Lajla83
Catedra mi w pierwszej i drugiej powoli idzie brzuszek;-) a tak w ogóle to wszyscy mówią że w pierwszej ciąży wolno rośnie a w drugiej szybciej a ja mam taką teorię (własny przykład;-)) w pierwszej ciąży chciałam żeby brzuch był jak najszybciej wręcz obsesyjnie go wypatrywałam nie mogłam się doczekać aż będzie widać i dumnie będę prezentować brzusio a teraz wolałaby by był jak najpóźniej
Petinka śliczny:-) guziczek boski:-)
Petinka śliczny:-) guziczek boski:-)
Dawno mnie tu nie było ale siostra wróciła z Anglii ze swoim kochanym dwu miesięcznym synkiem, wiec cały mój wolny czas spędzam na bawieniu, przewijaniu i zachwycaniu się maluszkiem :-). Aż ciężko uwierzyć że zostało tylko 13 tygodni do końca ciąży i że kolejna kruszynka pojawi się na tym świecie, tym razem moja . Dziewczyny co do waszych brzuszków to są bardzo ładne kształtne i duże ;-), takie piłeczki pozdrawiam was i niech wam dzidziusie rosną zdrowo!
pszczółka maja
piekny i jak dbrze widze to kreseczka też jest :-)A oto mój brzuch... Urósł bardzo w ostatnich dniach. No ale jutro zaczyna się 27. tydzień.
ja muszę koniecznie swój pokazać, bo ostatnio również sporo urósł, aż nie uwierzycie :-)
reklama
Wszystkie brzuszki cud, miod, orzeszki.
Odnosnie reguly bioderkowej - ja mam taka srednia, nie za mala i nie za duza i brzuszek juz bylo widac w 3 m-cu.
Chce tez zameldowac, ze jutro idziemy na wizyte oraz to, ze w pasie mam 107 cm
Odnosnie reguly bioderkowej - ja mam taka srednia, nie za mala i nie za duza i brzuszek juz bylo widac w 3 m-cu.
Chce tez zameldowac, ze jutro idziemy na wizyte oraz to, ze w pasie mam 107 cm