reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

:-D:tak::-DU mnie ta teoria też się sprawdza mam szerokie biodra:baffled: i brzuszek długo się nie pokazywał:happy2: i nawet teraz nie wszyscy się domyślają że w ciąży jestem /A tak wogóle to kocham mój brzuszek:tak::-):tak:

reklama
To ja podważam tą teorię... mam wąska miednicę (dlatego miałam cc w pierwszej ciąży) a brzuszek miałam mały... ;-) no chyba, że jestem wyjątkiem potwierdzajacym regułe;-):-)

Ja tez mam szerokie biodra i teoria sprawdziła się przy pierwszej ciąży, tym razem brzuszek wyszedł bardzo szybko:baffled:

To ja podważam tą teorię... mam wąska miednicę (dlatego miałam cc w pierwszej ciąży) a brzuszek miałam mały... ;-) no chyba, że jestem wyjątkiem potwierdzajacym regułe;-):-)

kochana ale miednica jest isototna w szybkości pokazywania się brzuszka, a jak masz silne mięśnie to wtedy mały brzuszek mimo, że np. szybko wyszedł,,,

Ja tez mam szerokie biodra i teoria sprawdziła się przy pierwszej ciąży, tym razem brzuszek wyszedł bardzo szybko:baffled:

o tym też pisali, że przy drugiej ciąży szybciej wychodzi brzusio bo mięśnie są osłabione pierwszą ciążą:happy2:

A oto mój brzuch... Urósł bardzo w ostatnich dniach. No ale jutro zaczyna się 27. tydzień.

IMGA_9694_ciach.JPG
Ładne brzusio :tak::-D:tak::-D okrąglutkie :-D

Catedra mi w pierwszej i drugiej powoli idzie brzuszek;-) a tak w ogóle to wszyscy mówią że w pierwszej ciąży wolno rośnie a w drugiej szybciej:szok: a ja mam taką teorię (własny przykład;-)) w pierwszej ciąży chciałam żeby brzuch był jak najszybciej wręcz obsesyjnie go wypatrywałam nie mogłam się doczekać aż będzie widać i dumnie będę prezentować brzusio:tak: a teraz wolałaby by był jak najpóźniej:-D

Petinka śliczny:-) guziczek boski:-)

Dawno mnie tu nie było ale siostra wróciła z Anglii ze swoim kochanym dwu miesięcznym synkiem, wiec cały mój wolny czas spędzam na bawieniu, przewijaniu i zachwycaniu się maluszkiem :-). Aż ciężko uwierzyć że zostało tylko 13 tygodni do końca ciąży i że kolejna kruszynka pojawi się na tym świecie, tym razem moja :tak:. Dziewczyny co do waszych brzuszków to są bardzo ładne kształtne i duże ;-), takie piłeczki :tak:pozdrawiam was i niech wam dzidziusie rosną zdrowo!

reklama
Wszystkie brzuszki cud, miod, orzeszki.

Odnosnie reguly bioderkowej - ja mam taka srednia, nie za mala i nie za duza i brzuszek juz bylo widac w 3 m-cu.

Chce tez zameldowac, ze jutro idziemy na wizyte oraz to, ze w pasie mam 107 cm :)

Do góry