zając
Aktywna w BB
Kurcze, Wy piszecie o barierkach a ja tu takie CUDOWNE wieści czytam o eeg Franka!!!!! Zobaczysz Franiowa, że dzisiaj zmęczenie ale jutro będziesz miała skrzydła - to naprawde piękna wiadomośc. Wiem, że to skomplikowana sprawa, bo padaczka w ogóle nie jest łatwą przypadłością ale ja się strasznie ucieszyłam pozytywnym wynikiem. Franek jest cudowny i teraz będzie już tylko lepiej. A z tą składową różnych zajęc Franka masz rację - ja osobiście nie uważam, że cwiczenie tylko bobathem daje efekty. Ale na szczęście jesteśmy na tyle wyczulone, że każda z nas wykorzystuje te pierwsze 2 latka na maksa i życzę wszystkim dostępności specjalistów i metod. Jak Was czytam to wydaje mi się, że ja niewiele zrobiłam, bo np. nie mam pojęcia co to za metoda Shanala....
A co do okulisty to ja z Filipem byłam u dr Hautza też w Warszawie. U nas nie było retinopatii ale słyszałam dużo pozytywnych opinii na temat tego dr. Może słyszałas to nazwisko??
Zmykam dokończyc prace w kuchni i spac. Ucałuj Franka ode mnie mocno - dzielny chłopak!!
A co do okulisty to ja z Filipem byłam u dr Hautza też w Warszawie. U nas nie było retinopatii ale słyszałam dużo pozytywnych opinii na temat tego dr. Może słyszałas to nazwisko??
Zmykam dokończyc prace w kuchni i spac. Ucałuj Franka ode mnie mocno - dzielny chłopak!!