reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Sytuacja opanowana. Zostajemy na turnusie.
Ale to nic. Hitem dnia jest inna wiadomość...
Franiu dziś rano stanął w łóżeczku!!!!!!!!!!!

Miesiąc ćwiczeń pionizacyjnych:) Kiwał sie jakby był po dobrej imprezie, ale przecież...on miał zdiagnozowana astazję!!!! Nie potrafił w ogóle przejmowac ciężaru własnego na nogi!! To chyba znak, że do mózgu mojego kochanego synka zaczyna docierać, że Franula ma nóżki:)

Dużo zdrówka dla dzielnego Franka !!!! :-):-):-):-)
I ten hit jest niesamowity !!!!
Super wieści .
Nasz dzielny Franek stoi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Yupppiiiii :-D:-D:-D:-D:-D

Matko kochana! miałam nadzieję że kiedyś wreszcie zaserwujesz nam taka wiadomość....:) tak strasznie się cieszę!!! DZIELNY FRANIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brawo, brawo brawo! ściskam Was mocno! :-):-):-):-):-):-):-):-)

No więc miałam Ci to już dawno powiedzieć, ale chłopak mnie ubiegł :laugh2: i dobrze, pomalutku, w swoim tempie, Franek robi kolejny postęp :tak: To ja już mniej się boję o mojego szoguna ;-)

Brawo Franiu, pokaż wszystkim na co cię stać!!!!!!!!!!!!!!!

Rany, dziekuje Wam dziewczyny:)

Powiem Wam tak szczerze między nami, że te 2 tyg w CZD i ta ostatnia noc nieprzespana z ta koszmarna gorączka tak mi dały w kość, że...rany cieszyłam się, ale nie ... chyba dotrze do mnei za kilka dni:) Teraz trzeba ciagle walczyć o naprzemienność, bo bez tego, wiadomo.

Zaraz ide pod prysznic i spać.
Jeszcze tylko Allegro obrabiam.

Aaaa...wieczorem Franek tak się nakręcił tym wstawaniem ze nie mógl zasnąć:) Padł dopiero ok 20.30, gdzie normalnie chodzi spac o 19:)

reklama
Franula wstaje ok 6-6.30.
Dorota, ciesze się:) Tylko odpocząć musze, bo wczorajszy stres dał mi naprawdę ostro po łbie.
My tu jestesmy w samym srodku lasu.. nie mam zasięgu.. Jak Franek mi zwymiotował krótko po 23 wzięłam go pod pache i poleciałam do dziewczyn zeby mi pomogły.. Jedna wycierała wymiociny, dwie polecialy dzwonić po karetkę (jak mi powiedziały ze przyśla erkę..na wszelki wypadek.. to mało nie zeszłam (bo dziecko neurologiczne)), kolejna nalewała wody do wanienki (moczyłysmy kurczaka w chłodnej wodzie)..a ja modliłam sie zeby drgawek nie dostał..zeby nie było jak ostatnio.. Ale tu ekipa zaopatrzona, mama z butla tlenowa była w gotowości. ja wam nawet nie potrafię opisac jaki to był koszmar..
Dzis tez nastawie budzik na dzwonienie co godzinę, na wszelki.. bede mierzyc mu temperaturę.

Dobra, uciekam pod prysznic

Dziękuje Wam jeszcze raz:)

Do góry