reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Anulinka - ale z ciebie zgrabna laseczka fju fju :rofl2: szacuneczek za te obcasiki ;-)

Tikanis - wybacz, ale zapomniałam - czy ty się dziewczynki spodziewasz? bo brzuszek masz zupełnie inny od mojego, i tak myślę czy to na dziewczynkę czy ci się już tak obniżył...;-) uroczy brzuszek :tak:

Słonko - super foteczki. a mi pępuszek nie wyszedł :eek:. raz czytałam że to na dziewczynke wychodzi, ale potem ktoś odpisał że to różnie z tym jest... no nic może przy kolejnej ciąży mi wyjdzie ;-) a brzuszek masz całkiem sporych rozmiarów, prawie tak duży jak mój ;-)
mój ma 112cm :rofl2: kto da więcej??

Kasia, brzusio super, i niziutko już, ale to dobrze :tak: przynajmniej wiesz że godzina W nadchodzi :laugh2:
a wogóle zauważyłyście że ta ciemna kreska na brzuchu robi się teraz pod koniec ciąży powyżej pępka?? przedtem była od lini bikini do pępka, a teraz jest od pępka do prawie do cycuchów :eek:
myślałam że tylko ja mam taką długa linię, ale widzę że Kasia ma tak samo :tak:

ankzoc rety ale malusi brzusio masz :-) ja taki miałam chyba w 4 mc :rofl2: brzuszek piękny :tak:

reklama
barmanka- oj kochana ani to ani to, nie strasz mnie kochana z tym obnizeniem brzucha bo ja pozniej sie stresuje:-(
,,, bede miala chlopczyka kubusia,, a brzusio zawsze taki mialam od poczatku ciazy , zobacz sobie na galerie pod tytulem 9mc,, ale o obnizenie napewno zapytam mojego gina bo ide na kontrole w czwartek.. :sorry:

Tikanis sorki nie chciałam powiedzieć nic złego :-( :-(
ale obniżeniem brzuszka nie masz się co stresować, któraś pisała że brzuszek obniża się na ponad 4tyg przed porodem, więc spokojnie by pasowało do ciebie :tak:
a zresztą jak patrze na te fotki twoje to...hmmmm.... on zawsze był niziutko, więc chyba się nie obniżył co?

a ty pewna na 100% jesteś że Kubuś u ciebie mieszka? :rofl2: :-D
kurcze no ja znachorka nie jestem ale ten twój brzusio i pępuszek ....:sorry:
żarcik oczywiście - byś znowu się nie zestresowała :-p

barmanka- no nie taka strachliwa to nie jestem,, jesli by byla taka sytulacja ze zamiast chlopczyka okazalo sie ze wyszla dziewczyna to tez fajnie:) wiem ze pomylki sie zdarzaja ,, ale obojetnie co bedzie,, wazne ze jest w drodze:) i wazne zeby bylo zdrowe... ale wydaje mi sie ze na 99% chlopczyk bo jak bylam na usg 4D to wyraznie widac jaderka i to co ma miedzy nozkami, nawet pokazywal nam jak pieknie sika.. mamy to na filmiku:-D

a co do brzuszka to napewno zapytam sie lekarza , wkoncu ide juz w czwartek do niego wiec juz o tym zapomnialam...

nie boj sie ja nie jestem az taka bojazliwa hehe:-) i absolutnie nie obrazalska hehe:-)

buziaki dla ciebie barmanka:-);-):tak::-D

Anulinka - ale z ciebie zgrabna laseczka fju fju :rofl2: szacuneczek za te obcasiki ;-)

Tikanis - wybacz, ale zapomniałam - czy ty się dziewczynki spodziewasz? bo brzuszek masz zupełnie inny od mojego, i tak myślę czy to na dziewczynkę czy ci się już tak obniżył...;-) uroczy brzuszek :tak:

Słonko - super foteczki. a mi pępuszek nie wyszedł :eek:. raz czytałam że to na dziewczynke wychodzi, ale potem ktoś odpisał że to różnie z tym jest... no nic może przy kolejnej ciąży mi wyjdzie ;-) a brzuszek masz całkiem sporych rozmiarów, prawie tak duży jak mój ;-)
mój ma 112cm :rofl2: kto da więcej??

Kasia, brzusio super, i niziutko już, ale to dobrze :tak: przynajmniej wiesz że godzina W nadchodzi :laugh2:
a wogóle zauważyłyście że ta ciemna kreska na brzuchu robi się teraz pod koniec ciąży powyżej pępka?? przedtem była od lini bikini do pępka, a teraz jest od pępka do prawie do cycuchów :eek:
myślałam że tylko ja mam taką długa linię, ale widzę że Kasia ma tak samo :tak:

ankzoc rety ale malusi brzusio masz :-) ja taki miałam chyba w 4 mc :rofl2: brzuszek piękny :tak:
Barmanka, kochana przebijam Cie 125cm w obwodzie, na wysokosci pepka :)

tikanis no super że obrażalska nie jesteś :-p

Barmanka, kochana przebijam Cie 125cm w obwodzie, na wysokosci pepka :)
pełen szucun !! wymiękłam :rofl2: :rofl2:
to ja mam pytanko - jak ty buty zakładasz albo jakieś spodnie czy dolną część bielizny? ;-)
bo ja po sobie to wiem że niezła akrobatka jestem :laugh2: więc tak chciałabym ciebie zobaczyć :-D

paula ty naszymi cm się nie przejmuj, ty wogóle chudziutka jesteś :tak:

tikanis no super że obrażalska nie jesteś :-p

pełen szucun !! wymiękłam :rofl2: :rofl2:
to ja mam pytanko - jak ty buty zakładasz albo jakieś spodnie czy dolną część bielizny? ;-)
bo ja po sobie to wiem że niezła akrobatka jestem :laugh2: więc tak chciałabym ciebie zobaczyć :-D

paula ty naszymi cm się nie przejmuj, ty wogóle chudziutka jesteś :tak:
Z ubieraniem jest problem, ale w pozycji siedzacej daje rady, buty to juz tylko klapki... najgorzej jest ze skarpetami, hehehe.
A co do rozmiarow i ciuchow....Majtasy mam rozmiar 14, a spodnie dresowe (ktore naciagam na brzuch) rozmiar 18 Jeansy jedyne jakie mam ciazowe, kupilam na poczatku ciazy maja bawelniany pas wiec da sie je naciagnac na kawaleczek brzucha. Na wszystko mam elastyczne koszulki specjalne na ciaze, podtrzymujace brzuch. A i jedna spodniczke mam, tez rozmiar 14, ktora jest super uszyta bo ma specjalny worek na brzuch :)
Generalnie chodze po domu z brzuchem na wierzchu bo wszystko siega do pepka, a dol zakladam pod brzuch. Na wyjscia mam kilka ciuchow, w kore sie wbijam i kombinuje z ww elastycznymi koszulkami :)

Załączniki

• mama.jpg
    mama.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 112
  • duza mama.JPG
    duza mama.JPG
    22,3 KB · Wyświetleń: 95
no no Isabela ja to normalnie nie wiem kiedy ty tak urosłaś ;-) :-p :-D
pamiętam jak kiedyś foteczki wstawiałaś to nie miałaś taaakiego brzusia :-)
kochana ja też mam elastyczne podkoszulki, inaczej to bym na miasto nie wyszła :no: wiesz jak brzuszek był mniejszy to mi nie przeszkadzało że jest na wierzchu... ale teraz myślę że jest zbyt duży by na "golasa" paradować :-(

reklama
Do góry