reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Zapomnialam dac zdjecia z profilem brzucha :-) Mina nietega bo pod slonce.

Załączniki

• SDC12887.jpg
    SDC12887.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Slonkoonline jakas Ty ładna brązowiutka :-)
ja też chciałąm sobie kupic jakiś balsam brązujący ale nie moge się na to zdobyć bo boję się ze narobie sobie zacieków :-p
czasem wieczorkiem ciężko mi się smarowac zwykłym balsamem...

Anulinka - Twoje zdjęcie mnie urzekło :yes: Piękne zdjęcie!
I widzę opuchlizna nóg Cię nie dosięgła. Mi powoli znika odkąd przyleciałam do Irlandii bo w Polsce to nie widziałam swoich kostek :no:
Naprawdę śliczne zdjęcie i piękna pamiątka - w takiej kreacji zdjęcie :-)
Tikanis - widzę masz taką samą pościel jak ja :tak: też w misie ale moje chyba są pomarańczowo - brązowe. Nie wiem czemu ale w ciąży mam lekkiego fioła na punkcie misiaczków i wiele rzeczy mam właśnie w takie wzorki i nawet zabawki nad łóżeczkiem mam z misiami :happy: A brzusio jak balonik :-D chyba wszystkie teraz takiego kształtu mamy...
Slonkoonline - już miałam pisać byś z boczku zdjęcie zrobiła bo nie widać Brzusiolka. A jeśli chodzi o pępek to ja go miałam zawsze bardzo wklęsłego, że dna nie było widać..a teraz wreszcie go widzę ;-) Mi się podobają takie wypukłe pępuszki wraz z dużym brzusiem :-) oczywiście - tylko w ciąży :-D

Mi się podobają takie wypukłe pępuszki wraz z dużym brzusiem :-) oczywiście - tylko w ciąży :-D

Tez tylko w ciazy mi sie podobaja :laugh2: No i ja tez zawsze mialam w srodeczku i w zasadzie to mezus moj wygadal, ze mi wyjdzie. Bo tak sie ze mnie smial co jakis czas "Patrz, patrz! Wylazi Ci!" :tak: Swintuch! No i wygadal. Teraz taaaaaak mi wyszedl! A jak Julka sie wierci to normalnie mam sterczacy guzik na 2cm.:rofl2:

Confi ja jak dawno temu uzywalam, razem z kolezanka. Obie tak sie madrzylysmy, ze tym to "debile" musza sie zle smarowac, zeby byly zacieki. No i ktoregos pieknego dnia sie wysmarowalysmy jak "debile" :laugh2::tak: Na nadgarstkach nam sie nazbieralo i mialysmy takie oblesne kreski zolto-brazowe.
Teraz tylko smaruje sie na twarzy i dekold. Nie ryzykuje wiece, bo i tak wiecej nie wystawiam narazie.
Na slonce bardzo tez nie chce wychodzic, bo moja matka miala straszne przebarwienia ciazowe na twarzy w lato, wiec jest duze prawdopodobienstwo, ze i ja bede miala.
Troche mnie denerwuje ten zapach zaraz po posmarowaniu, ale lepsze to niz nic :tak::laugh2:

reklama
Do góry