reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Bardzo ladnie.... Masz juz nisko brzuszek. Tak podobnie miala moja kolezanka z grupy. Mysle, ze juz teraz jest mama. Nie widzialam jej od zjadu przed swietami.
BRAWO!

Ja ostatnio meza tak troche straszylam i codziennie pytalam, czy mam nizej brzuch? Tak regularnie co jakis czas pytalam.... Zawsze mowil, ze nic nie widzi, zeby sie zmienilo. No i wczoraj tak stojac kolo lusterka, przebiarajac sie do spania mowie "Kurde! Pytalam czy mam brzuch nizej! No co Ty nie zauwazyles?" pozniej mowie "Zobacz, przeciez jest nizej!"
HAhahahahahaha..... :-D Zebyscie widzialy jego mine :-) Hahaha! I tekst "To co teraz bedziesz juz rodzic?"
Ale sie usmialam!!!! Hiehie... Niech sie troche podenerwuje! Hiehie..... Oczywiscie brzuch mam, jak mialam wysoko.

reklama
paula , joann,,- dzieki dziewczynki a ja sie martwie czy nie mam nisko brzuszka i w sumie od ktorego od sie obniza.?? ja bede miala cc wiec kompletnie nie moge dopuscic do porodu...:-(

Tikanis - nie martw się. Ja mam cały czas nisko brzusio. Taka uroda :-) Dzięki temu wcisnęłam się w ślubną sukienkę :yes: i nie czuję kopniaczków w żebra :wink: chociaż Patryk ułożony już głową w dół, ale plecki ma z mojej lewej strony brzucha, więc kopie na prawo :happy:
Tak, że nie stresuj się, że już masz nisko bo czasem tak bywa.. Zresztą w ciąży ciężko cokolwiek przewidzieć.. Nawet jeśli opadł to też nie wiadomo kiedy się urodzi.. :rofl2:

kasia- ojejku jaka super pileczka... sliczny brzuszek...

titanis- wiesz nie martw sie ja podobnie jak Joann mam nisko od samego poczatku... wiec to nie jest az takie wazne...

hej dziewczynki!!
ale sliczne brzusie !!wszystkie:tak:;-)
z tym porodem to naprawde nic nie da sie przewidziec...pytalam mojej gin i mowi ze porodu nie da sie przewidziec ..jak ktoras ma krotka szyjke moze porod trwac dlugo jak ma dlugo to moze nagle sie skrocic...wielka niewiadoma.......;-)

reklama
ankzoc- no wlasnie ja mam tak jak ty to chyba jednakl mi nie opadl..;-) ale zobaczymy co gin powie,, ide w czwartek,,
sliczniekochanie wygladasz,, zgrabniocha z ciebie:-)

joann, kasia, paula- dzieki dziewczynki troszke sie uspokoilam;-)

Do góry