reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Paula- o nie moja droga nie przytylo sie Wam!!!! tylko Samanta poprostu zaczela rosnac jak na drozdzach:-DNaprawde super zgrabnie wygladasz:-)

reklama
tikanis no ja tez oczywiście nosze swój brzuś z wielką duma jednak zaczynam puchnąć na buzi i te wypryski o których mówisz to już norma, nie pozwala to sie czuc pięknie ;)

Justyna_0 ja też pękałam ze śmiechu jak przeczytałam co mam na suwaczku :D
no i dziękuję za te wszystkie komplementy , podobno jak kobieta kobiecie mówi,że ta jest piękna to trzeba w to uwierzyć ;)
mimo to czasami jak każda z nas budze się rano i mam ochotę zakopać się głęboko pod kołderka i nie wychodzić prtzez cały dzień ;)

confi- a ty tez masz z tymi wyprsykami problem.. normalnie ja chyba oszaleje.. jak w jednym miejscu zniknie to sie w drugim pojawia jakas mala krosteczka.. albo jakies zaczerwienienie i tak przez kilka dni , oszalec mozna.. ehhh juz kupilam toniki i zele i korektory w sumie mam z tym doswiadczenie bo kiedy nie bralam tabletek anty przed ciaza mialam okropny tradzik.. no i po ich odstawieniu wrocil ale bylo to spowodowane zaburzeniami hormonalnymi, teraz w ciazy cera poprawila mi sie w porownaniu do tego co bylo przed ciaza w 70% ale ciagle cos mi nadal malo co ale wyskakuje i juz mnie to wpienia... ehhh bo teraz to juz hormony ciazowe..

Maz mi dzis pstryknal kilka fotek , wiec jutro wstawie.
A chcialam sie pochwalic- tzn. nie wiem czy jest czym- ale po dzisiejszym usg dowiedzielismy sie ze nasze dzieciaczki to klocuszki. Od ostatniego usg, ktore robilam w Polsce 2,5 tygodnia temu z wagi 1209g- jednej zrobilo sie 1937g, a drugiej z 1203g- 1733g. :szok::-D Lekarz powiedzial ze dzieci pieeeeknie przybieraja. No i jak o tym pomysle to sie ciesze, ale co bedzie podczas porodu:baffled::szok:........ bo niestety vhyba czeka mnie naturalny bo dziewczyny juz obie sie przekrecily i gotowe do wystrzalu.......jak to powiedzial moj maz!!:-D

patusiu dziękuję :)

tikanis kochana ja jestem przerażona tym co się dzieje z moim ciałem...wypryski mam wszedzie...na plecach , na dekolcie :/ nigdy nie miałam krostek w takich miejscach, nawet w czasach szkolnych gdzie większośc moich koleżanek zmagała się z pryszczatymi plecami...
ja sobie tylko kupiłam tonik Clinique z dużą ilościa alkoholu no i jakoś walczę. Jednak powiem Ci ze równie daje mi się we znaki suche powietrze w domu i bez mocno nawilżającego kremu do twarzy ani rusz...

jola
na prawdę podziwiam :) nosić takie dwa pączusie to musi być niezły wysiłek...

imagination sliczny brzuś...a jaki wysmarowany :D mój tak zawsze po kąpieli wygląda ...

reklama
imagination - piękny brzusio :-) i taki okrąglutki jak mój:-) chyba rzeczywiście będziemy mamami córeczek:-D:-D:-D (chociaż ja bym sie na Synka nie "obraziła")

Do góry