reklama
tikanis no ja tez oczywiście nosze swój brzuś z wielką duma jednak zaczynam puchnąć na buzi i te wypryski o których mówisz to już norma, nie pozwala to sie czuc pięknie
Justyna_0 ja też pękałam ze śmiechu jak przeczytałam co mam na suwaczku
no i dziękuję za te wszystkie komplementy , podobno jak kobieta kobiecie mówi,że ta jest piękna to trzeba w to uwierzyć
mimo to czasami jak każda z nas budze się rano i mam ochotę zakopać się głęboko pod kołderka i nie wychodzić prtzez cały dzień
Justyna_0 ja też pękałam ze śmiechu jak przeczytałam co mam na suwaczku
no i dziękuję za te wszystkie komplementy , podobno jak kobieta kobiecie mówi,że ta jest piękna to trzeba w to uwierzyć
mimo to czasami jak każda z nas budze się rano i mam ochotę zakopać się głęboko pod kołderka i nie wychodzić prtzez cały dzień
tikanis
CieRpliWa
confi- a ty tez masz z tymi wyprsykami problem.. normalnie ja chyba oszaleje.. jak w jednym miejscu zniknie to sie w drugim pojawia jakas mala krosteczka.. albo jakies zaczerwienienie i tak przez kilka dni , oszalec mozna.. ehhh juz kupilam toniki i zele i korektory w sumie mam z tym doswiadczenie bo kiedy nie bralam tabletek anty przed ciaza mialam okropny tradzik.. no i po ich odstawieniu wrocil ale bylo to spowodowane zaburzeniami hormonalnymi, teraz w ciazy cera poprawila mi sie w porownaniu do tego co bylo przed ciaza w 70% ale ciagle cos mi nadal malo co ale wyskakuje i juz mnie to wpienia... ehhh bo teraz to juz hormony ciazowe..
jola466
Majowe mamy'09
Maz mi dzis pstryknal kilka fotek , wiec jutro wstawie.
A chcialam sie pochwalic- tzn. nie wiem czy jest czym- ale po dzisiejszym usg dowiedzielismy sie ze nasze dzieciaczki to klocuszki. Od ostatniego usg, ktore robilam w Polsce 2,5 tygodnia temu z wagi 1209g- jednej zrobilo sie 1937g, a drugiej z 1203g- 1733g. Lekarz powiedzial ze dzieci pieeeeknie przybieraja. No i jak o tym pomysle to sie ciesze, ale co bedzie podczas porodu........ bo niestety vhyba czeka mnie naturalny bo dziewczyny juz obie sie przekrecily i gotowe do wystrzalu.......jak to powiedzial moj maz!!
A chcialam sie pochwalic- tzn. nie wiem czy jest czym- ale po dzisiejszym usg dowiedzielismy sie ze nasze dzieciaczki to klocuszki. Od ostatniego usg, ktore robilam w Polsce 2,5 tygodnia temu z wagi 1209g- jednej zrobilo sie 1937g, a drugiej z 1203g- 1733g. Lekarz powiedzial ze dzieci pieeeeknie przybieraja. No i jak o tym pomysle to sie ciesze, ale co bedzie podczas porodu........ bo niestety vhyba czeka mnie naturalny bo dziewczyny juz obie sie przekrecily i gotowe do wystrzalu.......jak to powiedzial moj maz!!
marychna21
Fanka BB :)
jola466-oj kochana ty to masz co dźwigać. Faktycznie niezłe pączusie z nich:-)
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
A to My z dzisiaj, tzn. 26t 2dc :-)
patusiu dziękuję
tikanis kochana ja jestem przerażona tym co się dzieje z moim ciałem...wypryski mam wszedzie...na plecach , na dekolcie :/ nigdy nie miałam krostek w takich miejscach, nawet w czasach szkolnych gdzie większośc moich koleżanek zmagała się z pryszczatymi plecami...
ja sobie tylko kupiłam tonik Clinique z dużą ilościa alkoholu no i jakoś walczę. Jednak powiem Ci ze równie daje mi się we znaki suche powietrze w domu i bez mocno nawilżającego kremu do twarzy ani rusz...
jola na prawdę podziwiam nosić takie dwa pączusie to musi być niezły wysiłek...
imagination sliczny brzuś...a jaki wysmarowany mój tak zawsze po kąpieli wygląda ...
tikanis kochana ja jestem przerażona tym co się dzieje z moim ciałem...wypryski mam wszedzie...na plecach , na dekolcie :/ nigdy nie miałam krostek w takich miejscach, nawet w czasach szkolnych gdzie większośc moich koleżanek zmagała się z pryszczatymi plecami...
ja sobie tylko kupiłam tonik Clinique z dużą ilościa alkoholu no i jakoś walczę. Jednak powiem Ci ze równie daje mi się we znaki suche powietrze w domu i bez mocno nawilżającego kremu do twarzy ani rusz...
jola na prawdę podziwiam nosić takie dwa pączusie to musi być niezły wysiłek...
imagination sliczny brzuś...a jaki wysmarowany mój tak zawsze po kąpieli wygląda ...
reklama