reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Paula- o nie moja droga nie przytylo sie Wam!!!! tylko Samanta poprostu zaczela rosnac jak na drozdzach:-DNaprawde super zgrabnie wygladasz:-)

reklama
tikanis no ja tez oczywiście nosze swój brzuś z wielką duma jednak zaczynam puchnąć na buzi i te wypryski o których mówisz to już norma, nie pozwala to sie czuc pięknie ;)

Justyna_0 ja też pękałam ze śmiechu jak przeczytałam co mam na suwaczku :D
no i dziękuję za te wszystkie komplementy , podobno jak kobieta kobiecie mówi,że ta jest piękna to trzeba w to uwierzyć ;)
mimo to czasami jak każda z nas budze się rano i mam ochotę zakopać się głęboko pod kołderka i nie wychodzić prtzez cały dzień ;)

confi- a ty tez masz z tymi wyprsykami problem.. normalnie ja chyba oszaleje.. jak w jednym miejscu zniknie to sie w drugim pojawia jakas mala krosteczka.. albo jakies zaczerwienienie i tak przez kilka dni , oszalec mozna.. ehhh juz kupilam toniki i zele i korektory w sumie mam z tym doswiadczenie bo kiedy nie bralam tabletek anty przed ciaza mialam okropny tradzik.. no i po ich odstawieniu wrocil ale bylo to spowodowane zaburzeniami hormonalnymi, teraz w ciazy cera poprawila mi sie w porownaniu do tego co bylo przed ciaza w 70% ale ciagle cos mi nadal malo co ale wyskakuje i juz mnie to wpienia... ehhh bo teraz to juz hormony ciazowe..

Maz mi dzis pstryknal kilka fotek , wiec jutro wstawie.
A chcialam sie pochwalic- tzn. nie wiem czy jest czym- ale po dzisiejszym usg dowiedzielismy sie ze nasze dzieciaczki to klocuszki. Od ostatniego usg, ktore robilam w Polsce 2,5 tygodnia temu z wagi 1209g- jednej zrobilo sie 1937g, a drugiej z 1203g- 1733g. :szok::-D Lekarz powiedzial ze dzieci pieeeeknie przybieraja. No i jak o tym pomysle to sie ciesze, ale co bedzie podczas porodu:baffled::szok:........ bo niestety vhyba czeka mnie naturalny bo dziewczyny juz obie sie przekrecily i gotowe do wystrzalu.......jak to powiedzial moj maz!!:-D

patusiu dziękuję :)

tikanis kochana ja jestem przerażona tym co się dzieje z moim ciałem...wypryski mam wszedzie...na plecach , na dekolcie :/ nigdy nie miałam krostek w takich miejscach, nawet w czasach szkolnych gdzie większośc moich koleżanek zmagała się z pryszczatymi plecami...
ja sobie tylko kupiłam tonik Clinique z dużą ilościa alkoholu no i jakoś walczę. Jednak powiem Ci ze równie daje mi się we znaki suche powietrze w domu i bez mocno nawilżającego kremu do twarzy ani rusz...

jola
na prawdę podziwiam :) nosić takie dwa pączusie to musi być niezły wysiłek...

imagination sliczny brzuś...a jaki wysmarowany :D mój tak zawsze po kąpieli wygląda ...

reklama
imagination - piękny brzusio :-) i taki okrąglutki jak mój:-) chyba rzeczywiście będziemy mamami córeczek:-D:-D:-D (chociaż ja bym sie na Synka nie "obraziła")

Do góry