reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
iwee piękny brzuś :) fajnie miec bliźnieta ...u mnie było dośc wysokie prawdopodobieństwo ponieważ niecały miesiąc po odstawieniu pigułek( po 10 latach nieprzerwanego brania) zaszłam w ciążę :)
pierwsza pani doktor u której się znlazłam by potwierdzić ciążę pocieszyła mnie ,ze gdańskie pięcioraczki są z Rigevidonu właśnie :D
zanim trafiłam na pierwsze usg to psychicznie byłam gotowa na parkę...aż prawie się rozczarowałam jak się okazało ,że będzie jedno ;)

Aga_k_m to faktycznie masz duze szanse:tak: Z tego co wiem to genetycznie co drugie pokolenie moze miec blizniaki. Tak bylo u mnie, bo moja babcia miala corki blizniaczki (moje ciocie, a siostry taty). No ale jeszcze dochodza bliznieta jednojajowe, ktore podobno przez czysty przypadek powstaja:-)
Confi- propos piecioraczkow, to na watku "kwietniowe blizniaki" ostatnio napisala dziwczyna, ktora ma termin na polowe kwietnia i wlasnie nosi piatke w brzuchu!!!:tak: Czujecie bluesa? Ja sobie nie wyobrazam. Od kiedy przeczytalam jej post to przestalam narzekac na swoje rozmiary i te wszystkie moje "podwojne" dolegliwosci ciazowe:tak:

Confi- propos piecioraczkow, to na watku "kwietniowe blizniaki" ostatnio napisala dziwczyna, ktora ma termin na polowe kwietnia i wlasnie nosi piatke w brzuchu!!!:tak: Czujecie bluesa? Ja sobie nie wyobrazam. Od kiedy przeczytalam jej post to przestalam narzekac na swoje rozmiary i te wszystkie moje "podwojne" dolegliwosci ciazowe:tak:
ja sobie absolutnie tego nie wyobrażam :szok:
z jednym mi ciężko ;)

parę moich fotek...z okazji tego ,że dziś weszłam w 28 tydzień ciąży :D
a propos...rozwalił mnie napis na moim suwaczku :-D:-D:-D

Załączniki

• brzuś 28 tydzień 001.jpg
    brzuś 28 tydzień 001.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 98
  • brzuś 28 tydzień 003.jpg
    brzuś 28 tydzień 003.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 100
aga- fajny brzuszek...

iwe- super.....jaki okraglutki... swietny super wygladasz.... i to tak rewelwcyjenie z blizniakami...

confi- brzuszek rosnie...super...

Iwee, Confi- sliczne brzuszki!:-D:tak:.
Iwee mi tez te spodnie ciazowe to z tylka zjezdzaly- no ale nastepne kupilam z pasem naciaganym na brzusio w HM i te sa super.
Tak sie zastanawialam ze te blizniakowe brzuszki to takie pilki rosna- no bo moj tez taki okragly. No ale pozniej przypomnial mi sie sliczny okraglotki brzusio Pauli. No i nie wiem jaki z tego wniosek:confused::-).
Tez musze poprosic meza o zdjatko to wkleje i sie pochwale moja pilka!:blink:

reklama
Do góry