reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

confi- no ja ci powiem mam to samo jak sie nie posmaruje odpowiednio nawilzajacym kremem to jest katastrofa,, a stosuje krem z effaclaru jest swietny .. bo bardzo ladnie pachnie, swietnie nawilza no i lagodzi podrazenienia co widac zaraz po posmarowaniu buzi.. takze polecam ci go, dostepny jest tylko w aptekach, nazywa sie effaclar H - to jets kojacy krem nawilzajacy wlasnie do skory sklonnej do jakis takich niespodzianek.. kosztuje ok 40zl.. ale jest wart swojej ceny.. ale powiem ci ze to jest przerabane.. a krostki ja tez mam na ramionach i po obu stronach plecow.. na dekoldzie dosyc czysto .. ale z plecami jest gorzej..:// i jak tu czuc sie piekna..

imagination- no rpsze jak brzusio rosnie.. slicznie:rofl2:

reklama
u mnie nadszedł czas kiedy brzusio wyrównał się z piersiami (miseczka C/D), hehe :-D a po dzisiejszych pączkach to i pewnie przerośnie ;-)

Załączniki

• 26-27 tc.jpg
    26-27 tc.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 54
aga_k_m - sliczny zgrabny brzunio :rofl2:

ja wstawiam swoje z dzisiaj :) :rofl2:

Załączniki

• 6mc.jpg
    6mc.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 58
  • przadkiem.jpg
    przadkiem.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 57
jola trzymaj sie dzielnie, jeszcze tylko 2 miesiące ;-)
imagination brzuszek super i jaki naoliwiony :tak:
aga_k_m ale śliczny brzuszek, taki zgrabniutki :-)

Dziś mój sądny dzień :-D (czyli dzień wagi i centymetra).

27 tyg (wg suwaczka) i mam 106cm (o 1cm więcej od zeszłego tyg).
Waga - o 0,6kg więcej od zeszłego tyg :shocked2::wściekła/y::shocked2:

rety dziewczyny POMOCY :szok: nie ma tyg żeby mi waga tak nie skoczyła :eek: normalnie to chyba na zaszycie żołądka pójdę :szok:

Spokojnie Kochana - później wspólnymi siłami będziemy zbijać "nadwyżkę" :-D stworzymy sobie grupę wsparcia - i damy radę!!!
Ja np. liczę po porodzie na wydajność swoich piersi i ...maratony wózkowe :rofl2:

hej dziewczyny!
a oto my 27 tydzien;-)

Załączniki

• DSC_0584.jpg
    DSC_0584.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0594.jpg
    DSC_0594.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_0595.jpg
    DSC_0595.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0600.jpg
    DSC_0600.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 61
reklama
krystyna30- no jakie pozy.. hehe zgarbiocha z ciebie i ladny brzusio :)
confi, barmanka79, aga_m_k- dziekuje dziewczynki, kubus chyba sie ulozyl w poprzek tak chyba lubi najbardziej.. hehehe:):rofl2:

Do góry