reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

iwona , marychna, ankzoc, paula, jola dziękuję Wam bardzo :) aż chce się te zdjęcia robić ;)

jola chwal się szybciutko swoim podwójnym szczęściem :)

reklama
Confi brzusio fajowy i calkiem juz duzy:tak:
Paula, Jola, Marychna - dzieki dziewczyny:)
Jola i ja czekam na fotke Twojego brzusia, u ciebie 31 tydz, to pewnie nosisz juz taka mega pilke :rofl2:

Coraz ładniejsze zdjęcia tu widzę!! Rośniecie dziewczynki :-) Zazdroszczę Wam zdjęć! Koniecznie muszę zrobić sobie brzuszkową sesję w nowym mieszkanku (w sobotę już mam zamiar spać pierwszą noc w nowym domku :-):-) nie mogę się doczekać! dziś już rozpakowałam połowę rzeczy.... te wszystkie ubrania, w które mam nadzieję się zmieścić po porodzie :-) tak dawno już ich nie nosiłam!)

Confi brzusio fajowy i calkiem juz duzy:tak:
rośnie ten mój duży facecik :D
jak ja bym chciała zobaczyć go na usg 3D...niestety, albo badanie albo szkoła rodzenia...muszę poczekać do 36 tygodnia, wtedy już będzie trzeba zrobić usg. Może uda mi się namówić moją panią doktor na zwykłe usg w celu sprawdzenia ile waży i mierzy, bo ciekawość mnie zżera :)

a.eve coraz mniejszego zooma potrzebujemy :D brzucholki coraz większe ;)

tikanis ojej dziękuję , gdzie tam mnie do Ciebie ...ostatnio nie czuję się ślicznie ,ale to chyba większość z nas tak ma ;)
aż się zaczerwieniłam z zakłopotania:rolleyes2:

confi - i blad ze nie czujesz sie slicznie,, ja to z duma chodza z moim brzuszkiem choc tez nie do konca czuje sie slicznie bo na buzi wyskakuja mi jakies male krostki..no i nie najlepiej wplywa to na moje samopoczucie:crazy:

Dziś mój sądny dzień :-D (czyli dzień wagi i centymetra).

27 tyg (wg suwaczka) i mam 106cm (o 1cm więcej od zeszłego tyg).
Waga - o 0,6kg więcej od zeszłego tyg :shocked2::wściekła/y::shocked2:

rety dziewczyny POMOCY :szok: nie ma tyg żeby mi waga tak nie skoczyła :eek: normalnie to chyba na zaszycie żołądka pójdę :szok:

I tak nie przegladalam watku przez pare dni a tu taki wysyp brzusiatek:)

Confi- przedewszytskim mnie tez rozwalil napis na twoim suwaczku do tej pory sie smieje.Ahahaha a jeszcze u nas teraz leci program w tv Paris Hilton Best British Friend, denne to mega:-pogladalam z 5 min i przelaczylam bo az glowa boli:-p
No i gratuluje zajebistej sesji zdejciowej.Super foteczki i wy jeszcze tacy szczesliwi na tych zdjeciach.Ja bym je na twoim miejscu w ramke wsadzila.Pieknie wygladacie:-D i chcialam powiedziec ze naprawde piekna kobieta z ciebie i nie rozumiem jak mozesz czuc sie nieatrakcyjnie? Sexi laska z ciebie mamusiu :-D

Misza-Imagination-anetka 551-katarzynak83-aga_k_m -sara- sliczne okraglutnie brzusie :-D i faktycznie Sara piekna masz karnacje :-D ja to juz taka biala jestem ze sie zlewam ze sciana:-p

Kokoszka- Ale ta twoja Mania jest sliczna.Och zazdroszcze Ci bardzo ze juz ja widzialas.Ja nie pojde napewno na to badanie w 4 D , ale juz 2 miesiece zostaly i niedlugo zobacze mojego wierciucha.A co do ruchow to moj Marcelek podobnie jak twoja Mania reaguje na tatusia.Tylko ze moj spiewa mu a Marcelek go kopie:-D ja placze ze wzruszenia M sie smieje,Marcelek kopie.I tak ostatnio wygladaja nasze wieczorki.Ps moze poprostu moj M falszuje i sie syneczke denerwuje.:-p

Isabela- Moj tez preferuje prawa strone i nozkami kopie mnie w zebra;-)i czesem az musze do niego przemowic ze juz mnie boli...i nie pomaga ...on swoje :-p

Tikanis- pieknie wygladasz i brzuszek masz taki piekny.Zreszta ja juz ci spomentowalam pod zdejciem w galerii :-D

Paula-oj widze ze pobyt w polsce dobrze wplynal na ciebie i na Samante:-DSlicznie!!!przecudnie:-D

Iwee - pieknie wygladasz blizniaczkowa mamusiu:-D rosniecie bardzo:-D

Oj powiem wam masusie zeJA JUZ CHCE MAJ!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry