reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

87cm, ale trudno u mnie ciąży nie zauważyć :happy: bo oprócz brzucha nie mam nic więcej ... nawet piersi :eek: tylko pod kurtką jeszcze nic nie widać ...

reklama
U mnie na dzień dzisiejszy 92 cm a to już 27 tydzień. Nie tyję za dużo dopiero 3,5 kg no może teraz 4 co mnie bardzo cieszy. Mam tylko nadzieję, że maluszek rozwija się i rośnie prawidłowo.

To ja chciałam wam przedstawić moją córcię Majeczkę, nie mam ładnych zdjęć ale spróbowałam kilka ujęć z filmiku zrobić.Musze dodac , ze moja córcia to mały wstydzioch i rączką zakrywała buźkę :)
Na pierwszym zdjęciu mała ujecie z boku, jak widac rąćzka cały czas uparcie przy buźce :p
Na drugim zdjęciu tez widoczność kiepska ale paluszki cały czas w buźce!
No a co do trzeciego zdjęcia to chyba nie trzeba komentarza :p

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 51
  • 4.jpg
    4.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 50
  • 3.jpg
    3.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 56
Ankzoc-Na trzecim to twoje upewnienie -że nosisz córeczkę :-)
Faktycznie wstydzioszek z Majeczki mimo wszystko i tak sliczniutkie :-)
Juz sie nie mogę doczekać maja i zdjęc w realu hihi

tak trzecie zdjęcie jest najlepsze hahah, co do płci to chyba nie ma juz nad czym dyskutować hahaha ;-). Ja też nie moge doczekac się maja, ale szybko zleci juz teraz :)

reklama
Okruszku,emi, immagination,krystyna30 - ale macie sliczne okragle brzusie:-D:-D:-DNaprawde sa piekne
Ankzoc-ale corcia aparatka :-Dbuziaka zakrywa ale co innego pokazuje :-pjak moj synus.Lubia pokazywac cosik :-p:-pciekawe co z nich wyrosnie:-pPiekne foteczki

Do góry