reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

dziewczyny wklejam mój brzusio, wprawdzie za wiele nie widac po nim, wszyscy się dziwią że to już 19 tydzień. A zdjęcie robione własnie przed chwileczką :)
a wy co myślicie?? pewnie nawet nie jestescie wstanie okreslic co tam moze sie chowac w srodku??

Załączniki

• PICT00022.jpg
    PICT00022.jpg
    71 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Ankzoc kochana ty wygladasz na 3miesiac a nie na 5:-DMalusienki masz ten brzuszeczek, wygladasz jakbys troche przytyla:-Dnaprawde slodko, ale napewno tez malo przytylas?Mozesz miec taki maly brzuszek bo mozesz miec malo wod plodowych, ale i taz wody w organizmie, kazda kobieta innaczej wygloda:rofl2:Ja po tobie nie moge zgadnac co mozesz miec bo nie widac brzuszka :sorry2:

Kasica jak masz roztepy to po ciazy mozesz miec ich wiecej (z tego co piszesz skora moze miec tendencje do szybkiego ich powstawania).;-)

Paula jak tylko zrobie jakies sensowne zdjecie to je wkleje i pokaze brzusio.

Kokoszka- przytyłam tylko 1,7 kg. Ale ogólnie to piję strsznie duzo wody, i jadam posiłki co 2 godzinki ale małe. Przed ciążą jadłam tylko sniadanie i obiad a na kolacje nie miałam ochoty.

dziewczyny wklejam mój brzusio, wprawdzie za wiele nie widac po nim, wszyscy się dziwią że to już 19 tydzień. A zdjęcie robione własnie przed chwileczką :)
a wy co myślicie?? pewnie nawet nie jestescie wstanie okreslic co tam moze sie chowac w srodku??
Ale malusi śliczniusi jeszcze brzuszek masz !!! Moj tez nie nalezy do duzych!!! ale tak naprawdę przy ostatniej ciazy w ostatnich miesiącach było cooś widać.
Kształtem brzuszka nie należy sie kierować bo każda kobieta ma inną budowe- poza tym duża role odgrywają mięsnie brzucha im bardziej wypracowane tym mniejszy wysoko trzymający sie brzuszek :-)
Kochaniutka za 2 tygodnie moze sie dowiemy !!!

ankzoc- o jeju jaki malenki... ale z pewnoscia urosnie...

A co do smarowania to tez to robie bo nie widza mi sie rozstepy.... po pierwszej mam jedynie pare na piersiach bo na poczatku nie mialam nic a pod koniec 8 miesiaca zaczely mi strasznie szybko rosnac mimo tego ze smarowalam pojawilo mi sie pare sztuk... ale nie chce miec juz wiecej dosc...

Paula ja tez sie kochana smaruje jakims kremem na roztepy z apteki, mam nadzieje ze roztepow jakotakich nie bedzie:baffled::-D Moja kolezanka co teraz rodzi smarowala (wzelina + oliwka) sie przez cala ciaze i w 9miesiacu wyskoczyly jej roztepy na koncu brzucha na samym dole, ona sama duzo przytyla ale tez i maly ja prze na dol i rosnie szybko wiec mowi ze to pewnie dlatego:dry::confused:Ponoc jak sie po urodzeniu smarujesz kremem na roztepy codziennie moga ci zblednac a te male zniknac. Ja nie mam wogle roztepow (ze 3 paski na boku uda ale to przed ciaza) i nie chce miec wogle:baffled:hehe

Ankzoc brzuszek urosnie na pewno, ja tez bym chciala przytyc tylko 1,7kg a to juz mam prawie 10:zawstydzona/y:na koncie ja nie wiem czemu i tak szybko ja naprawde sie nie objadam ani nic, nawet znajomi mowia ze nie wygladam na to ze 10 juz wzielam bo z ciala mam tylko duzy brzuszek:-Dehhh...bosh mam tylko mala slabosc do m&m hehehe....

kokoszka- masz racje w 100% wygladaja one ochydnie....i tez nie chce ich miec... narazie jest ok i oby tak dalej...

Hej Laseczki,
tak jak już pisałam na Majowym wątku, miałam wczoraj usg... Niestety na wyydruku nic nie widać:wściekła/y: Ponoć to serduszko, ale nie wiem dokładnie. Na szczęście mam w poniedziałek u swojego gina usg, to pójdę jeszcze raz. Skonfrontuję relacje, czy tez chłopczyk i może dostanę pożadne zdjęcia Synka. No i mąż ze mną idzie, więc super:-)
A wg tego usg dzidziuś wazy 341g. Kawał chłopa mi rośnie :-)
A oto foteczki z usg i mojego brzusia z dzisiaj:
Zobacz załącznik 106782 Zobacz załącznik 106783

Zobacz załącznik 106785 Zobacz załącznik 106786 Zobacz załącznik 106789

Ostatnia edycja:
dziewczynki!!! jestem w szoku!!! anajbardziej z sheeppy!!!! no tak Cie wysadzilo ze szok!!!! piekny brzuchol!!!! teraz jak bys wyjezdzala to napewno musialabys miec papier od lekarza ze mozesz jeszcze latac:))))

Paula Tobie tez nic nie brakuje:))) widac malucha nawet jak siedzisz:))) pieknie rosnie!!!

Imagination to juz wiesz ze masz synka...no brzusio taki synkowy:))) pieknie sobie rosnie

Kokoszka ja w poprzedniej ciazy przytylam 35 kg i tez od samego poczatku, tez sie nie objadalam,ale za to bardzo puchlam...czytalam ze woga w organizmie tez od slodyczy sie zatrzymuje ,

ankzoc Ty sie kochana nie przejmuj !!!im mniejszy brzuchlol tym mniej do stracenia po porodzie!!!:))) wiem ze chcialo by sie miec piekny wielki i chwalis sie zalemu swiatu, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:) najwazniejsze ze dzidzia zdrowa i rosnie mimo ze nie wyglada:)))

maja33 dawaj fotke!!! tez jestem ciekawa!!!

a ja pkaze sie w Nowym Roczku juz.. jak wrocilam i zalozylam spodnie ktore byly na mnie za duze to bylam w szoku bo sie dopiac nie moglam!!! a to tylko 2 tyg bylo:)))
a no i przytylam wkoncu u mamuski:) tak mi tam dobrze bylo:))) juz 4,3kg do przodu:)) napewno sie Wam pokaze:)))

caluski moje brzuchatki!!!

reklama
Do góry