reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
kokoszka- no cudowny brzuszek!!!! a jaka sliczna mamusia!!! superancki taki jak moj!!! i wlascicielka tez niczego sobie...
sara- fajny brzusio....bardzo ladniusi...

I to też

DSC00272.JPG

Sliczne macie brzuszeczki dziewczyny :) Niektore juz taaaakiiee duze :)
Ja tu moze czesto nie pisze, ale zagladam codziennie, czytam i ogladam Wasze cudne fotki :) Czas pokazac moj. Troszke sie martwie, ze jest za maly, ale z drugiej strony na razie mi tak wygodnie. Jak myslicie bedzie chlopiec czy dziewczynka? USG mam 12 stycznia, ale nie wiem czy mi powiedza, bo w tym szpitalu, w ktorym bede rodzic nie chca mowic plci :(

kochana wcale nie jest taki mały a i wygodniej to prawda wygląda troszke szpiczasto więc może boy

kasia1208, jak patrze na zdjecie to tez nie wydaje mi sie maly, kwestia w tym, ze w ciuchach, w pracy czy na ulicy jak ktos nie wie to nawet nie zauwaza, ze jestem w ciazy. No ale to kwestia czasu.
Hmmm.... czy chlopiec? Ja nie mam przeczucia, wiec nie wiem. Marzy nam sie dziewczynka, ale jak bedzie chlopiec to tez pelnia szczescia :)

A oto moj brzuszek :) 21 tydz i 1 dnien. Nie wiem czy jest bardziej chlopiecy czy dziewczynkowy.

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 51
reklama
xatia- mi tez sie wydaje ze chlopiec :tak:, ale jakims specem nie jestem:-D

anulinka -a u ciebie chyba dziewczynka:-) podobny do mojego:-) chociaz ja nie znam pluci:-D

kasia- u ciebie chyba tez dzieczynka?

co myslicie o moim brzuszku co bedzie?
a teraz ja 23tydz i 5dzien:-)

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    69,7 KB · Wyświetleń: 85
  • 1.jpg
    1.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 80
  • 2.jpg
    2.jpg