reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Szczesliwego Nowego Roku 2009:-D

Paula tak jak obiecalam wklejam zdjecie brzuszka i siebie:-Dhehe...

Mama Bartusia 35kg:szok: Kochana ja czuje ze mam duzo wody ale chce do 20 wiecej nie przytyc:baffled:Jak sie da:dry:

Załączniki

• IMG_2882_1.jpg
    IMG_2882_1.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_2876_1.jpg
    IMG_2876_1.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_2907_1.jpg
    IMG_2907_1.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Kokoszka śliczna Mamusia z Ciebie, jaka figurka i taka ładna piłeczka z przodu :-D
imagination mnie nauczyła wklejać więc wklejam fote brzucha sprzed Świąt
Zobacz załącznik 106861

i dzisiejszą: (od tamtej pory przybyło mi 1,5kg! szok:szok: ale Święta udane:tak:)
Ja22tc.jpg

Kokoszka i Sara, ale macie wysoko brzuszki:tak: a Imagination ma rozłożony od góry do dołu, pewnie dzidzia leży wzdłuż całego brzuszka ;-)
a u mnie jak się wypnie, to jest taki duuuży:szok:
ps. nie wiem czemu data w tym aparacie pokazuje lipiec 07:confused: ale tak mam za każdym razem, jak zmienię baterie

Załączniki

• PICT0165.JPG
    PICT0165.JPG
    282,9 KB · Wyświetleń: 87
imagination i sheeppy śliczne brzucholki, faktycznie u imagination równomiernie się dzidzia ułożyła a u sheeppy chyba się w kłębuszek zwinęła ;-)
ankzoc kochana a gdzie ty dzidzię chowasz :-D super brzuszek - miniaturka! Ja miałam taki miesiąc temu a potem nagle mi się napompował więc może i u Ciebie przyjdzie taki moment. Zazdroszczę Ci tak mało przybranych kg, u mnie już prawie 7 na plusie, luudziee..:dry: a codzień chodzę na spacery 30-50minutowe i jem tak zdrowo jak nigdy..:unsure: od tych spacerków przynajmniej sie zahartowałam, bo odpukać, nie choruję, nawet mój Mężuś jak chory to mnie nie zaraża (zawsze łatwo łapałam katarki) :-)

Ale brzuchowatkowo sie zrobilo:tak::-D

Sara dziekuje za komplement:zawstydzona/y::-D
Ale masz slodki brzusio nie za maly nie za duzy, ale widze ze szczupla jestes:tak:Wiesz jakiej plci jest twoje malenstwo?dla mnie twoj brzusio wyglada na dziewczynke:tak:Kochana ja tak jak ty chodze spaceruje i wcale duzo nie jem:baffled:nie widac u Ciebie 7kg :szok:ja wzielam juz okolo 10:zawstydzona/y::dry:

Sheepy widze ze z dnia na dzien brzusio Ci sie powieksza:-DMoja mala sie tak wierci ze mysle dlatego mi wypina tak brzuch do przodu:happy:

Imagination jeszcze zdarzysz przytyc jak my wszystkie:dry:narazie brzusio widac ze na chlopczyka i jak mowi Sheepy malenstwo Ci sie rozlozylo:-)

Lezy poprzecznie :tak: bynajmniej na usg tak wyglądało. Główkę miał po lewo, a kuloski po prawo, więc ułożony jak długi w poprzek... Ale jeszcze czas mam na duży brzuś. W szpitalu same dziewczyny tuż przed porodem, tylko ja taki mikrus :-D

reklama
Kokoszka ja też dziękuję za miłe słowa :-D już dwóch lekarzy na usg widziało chłopca ale wszystko możliwe ;-) właśnie po tobie też nie widać 10kg nie mam pojęcia gdzie to się mieści.. Ja wchodzę z tyłkiem w spodnie sprzed ciąży, wywaliło mi brzuch i cycki o jeden rozmiar, ale widzę po swojej buzi i syrkach że chyba wody naciągnęłam.. W sumie jakbym na wagę nie wchodziła to nie ma się czym martwić :-D ale marzyłam sobie żeby urosnąć do 10kg do końca, bo tyle waży ciąża (dzidziuś, macica powiększona, wszelkie wody, piersi, łożysko itp) a tłuszcz tu i tam mi ani dzidziusiowi nie potrzebny:no: widzę, że raczej zamknę się w 15kg przy dobrych wiatrach..:dry:

Do góry