reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Kathia - sliczny bobasek i jak dobrze juz go widac:)
Isabela- Ciesze sie ze dzidzia zdrowa i strasznie zazdroszcze ci dziewczynki .....ale oczywiscie jak bedzie chlopaszek bedzie cudownie( tylko takie moje ciche marzenie na dziewczynke)

Dziewczyny pamietacie jak narzekalam ze nie rosne i brzusia nie widac.... no to w koncu cos sie ruszylo i juz widac ciut..ciut :-D
Zalaczam zdjecia.....wprawdzie nie usmiechnieta (ale zdejcie bylo robione po pracy- i bylam mega zmeczona:-p)

Załączniki

• ooo1.JPG
    ooo1.JPG
    56 KB · Wyświetleń: 70
  • ooo2.JPG
    ooo2.JPG
    43,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
ROŚNIE!!
Wczoraj po raz pierwszy w życiu obca osoba (nowy sąsiad), który naprawdę nie miał prawa o niczym wiedzieć sam zauważył że jestem w ciąży! Nagle zapytał "chłopiec czy dziewczynka?" Myślałam że pęknę z dumy!! Już go lubię!! :-)
IMAGE_222.jpg

Dziewczynki piękne brzuszki :-)
Mój też rośnie jak na drożdżach :-)
oto i on kilka dni temu:

A poza tym chyba już czuję delikatne ruchy Maluszka... Raczej nie da się tego pomylić z jelitami, bo to takie jakby motyle, ruchy w podbrzuszu, takie śmieszne uczucie :-) Tak się Szkrab rozpychał, ze aż mnie zaczęło boleć podbrzusze przez chwile... Mały urwisek :-)

no i ja dorzucam zdjecia, sprzed 5 minut. Po pierwsze na dowod kochane, ze grzecznie leze w lozeczku. Po 2 - zawsze z Wami :) Na zdjeciu Komputer z Wami na forum - brzuch i ja z lekko podkrazonymi oczami po ostatnich niezbyt milych przezyciach, ale szczesliwa!

Załączniki

• 271120081168.jpg
    271120081168.jpg
    453,9 KB · Wyświetleń: 62
  • 271120081165.jpg
    271120081165.jpg
    623,3 KB · Wyświetleń: 49
no no mamuski super brzuszki!!!!
myslalam ze tylko moj tak rosnie w wystrzalowym tepie od paru dni... jutro wstawie swoje jak mi sie uda...
pozdrawiam goraco :-):-):-)

hej dziewczyny
Ale sliczne brzuszki!
u mnie jescze malutki ale ruchy bobasa wlasnie tez w podbrzuszu juz czasem czuje ...tak delikatnie jak figluje...to tez nie jelita
pozdrawiam to takie przyjemne!!:-)

ale macie brzuszki :szok::-)
a u mnie go nie widać, każdy mi mówi że nic a nic ciąży po mnie nie widać.. tylko na golasa jak się wypnę, ale wyglądam jak lekko objedzona :-(
a to mój synek, zdjęcia z dzisiejszego USG

Załączniki

• Clipboard06.jpg
    Clipboard06.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 62
  • fik.jpg
    fik.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 87
  • heja.jpg
    heja.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 80
  • jj.jpg