reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Kathia - sliczny bobasek i jak dobrze juz go widac:)
Isabela- Ciesze sie ze dzidzia zdrowa i strasznie zazdroszcze ci dziewczynki .....ale oczywiscie jak bedzie chlopaszek bedzie cudownie( tylko takie moje ciche marzenie na dziewczynke)

Dziewczyny pamietacie jak narzekalam ze nie rosne i brzusia nie widac.... no to w koncu cos sie ruszylo i juz widac ciut..ciut :-D
Zalaczam zdjecia.....wprawdzie nie usmiechnieta (ale zdejcie bylo robione po pracy- i bylam mega zmeczona:-p)

Załączniki

• ooo1.JPG
    ooo1.JPG
    56 KB · Wyświetleń: 78
  • ooo2.JPG
    ooo2.JPG
    43,5 KB · Wyświetleń: 55
reklama
ROŚNIE!!
Wczoraj po raz pierwszy w życiu obca osoba (nowy sąsiad), który naprawdę nie miał prawa o niczym wiedzieć sam zauważył że jestem w ciąży! Nagle zapytał "chłopiec czy dziewczynka?" Myślałam że pęknę z dumy!! Już go lubię!! :-)
IMAGE_222.jpg

Dziewczynki piękne brzuszki :-)
Mój też rośnie jak na drożdżach :-)
oto i on kilka dni temu:

A poza tym chyba już czuję delikatne ruchy Maluszka... Raczej nie da się tego pomylić z jelitami, bo to takie jakby motyle, ruchy w podbrzuszu, takie śmieszne uczucie :-) Tak się Szkrab rozpychał, ze aż mnie zaczęło boleć podbrzusze przez chwile... Mały urwisek :-)

no i ja dorzucam zdjecia, sprzed 5 minut. Po pierwsze na dowod kochane, ze grzecznie leze w lozeczku. Po 2 - zawsze z Wami :) Na zdjeciu Komputer z Wami na forum - brzuch i ja z lekko podkrazonymi oczami po ostatnich niezbyt milych przezyciach, ale szczesliwa!

Załączniki

• 271120081168.jpg
    271120081168.jpg
    453,9 KB · Wyświetleń: 68
  • 271120081165.jpg
    271120081165.jpg
    623,3 KB · Wyświetleń: 55
no no mamuski super brzuszki!!!!
myslalam ze tylko moj tak rosnie w wystrzalowym tepie od paru dni... jutro wstawie swoje jak mi sie uda...
pozdrawiam goraco :-):-):-)

hej dziewczyny
Ale sliczne brzuszki!
u mnie jescze malutki ale ruchy bobasa wlasnie tez w podbrzuszu juz czasem czuje ...tak delikatnie jak figluje...to tez nie jelita
pozdrawiam to takie przyjemne!!:-)

ale macie brzuszki :szok::-)
a u mnie go nie widać, każdy mi mówi że nic a nic ciąży po mnie nie widać.. tylko na golasa jak się wypnę, ale wyglądam jak lekko objedzona :-(
a to mój synek, zdjęcia z dzisiejszego USG

Załączniki

• Clipboard06.jpg
    Clipboard06.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 69
  • fik.jpg
    fik.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 94
  • heja.jpg
    heja.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 84
  • jj.jpg