reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

o jaki ladny brzuszek !!!ja juz nie moge sie doczekac na moj ale to pierwsza ciaza dlatego musze jescze troche poczekac!!!
pozdrawiam

reklama
jejku...ale sobie pooglądałam Wasze Maluszki i brzuszki....:-D:-D:-D zachwycona jestem:-D:-D:-D
Gratuluję Wam wszystkim....
Krystyna piękne są te fotki....tak dokładnie na nich widać....ja też wklej swoje, tylko muszę zeskanować :tak: ale moja Kruszynka nie jest tak widoczna jak Wasze....:confused: Zresztą same zobaczycie i tak się cieszę, że mam jakąś pamiątkę...;-)
Mamo_Bartusia i Isabela ....śliczne te Wasze brzusie.... Niebawem pokażę Wam swój...bo mimo iż to moja pierwsza ciąża, to brzuszek już spory jest jak na wiek Dzidzi, aż położna się dziwiła ;-)
No ale to może w weekend...dziś tylko podziwiam i gratuluję!!! :-):-):-)

dzieki dziewczyny !!! ale to troche tez moje cialko:) nigdy mala nie bylam:) chodz to w sumie trzecia ciaza... no juz sama nie wiem,w spodnie jeszcze wchodze ale sie nie dopinam, a ciazowe,hmmm boje sie jeszcze kupowac takie ciuchy

Cześć Dziewczyny! Postaram sie dodać zdjęcie małego z 11/12 tyg, niestety zdjęcie jest zdrobione komórką bo mam problem ze zgraniem zdjęć z aparatu... Poza tym lekarz dał nam tylko takie malutkie zdjęcie z profilu bo na najwiekszym wyrdruku jest... siusiak!!!!:szok:

Dla porównania dodam jeszcze djęcie z 7 tygodnia, które już pokazywałam ale porównaie obu jest niesamowite...:rofl2:

reklama
Do góry