reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

o jaki ladny brzuszek !!!ja juz nie moge sie doczekac na moj ale to pierwsza ciaza dlatego musze jescze troche poczekac!!!
pozdrawiam

reklama
jejku...ale sobie pooglądałam Wasze Maluszki i brzuszki....:-D:-D:-D zachwycona jestem:-D:-D:-D
Gratuluję Wam wszystkim....
Krystyna piękne są te fotki....tak dokładnie na nich widać....ja też wklej swoje, tylko muszę zeskanować :tak: ale moja Kruszynka nie jest tak widoczna jak Wasze....:confused: Zresztą same zobaczycie i tak się cieszę, że mam jakąś pamiątkę...;-)
Mamo_Bartusia i Isabela ....śliczne te Wasze brzusie.... Niebawem pokażę Wam swój...bo mimo iż to moja pierwsza ciąża, to brzuszek już spory jest jak na wiek Dzidzi, aż położna się dziwiła ;-)
No ale to może w weekend...dziś tylko podziwiam i gratuluję!!! :-):-):-)

dzieki dziewczyny !!! ale to troche tez moje cialko:) nigdy mala nie bylam:) chodz to w sumie trzecia ciaza... no juz sama nie wiem,w spodnie jeszcze wchodze ale sie nie dopinam, a ciazowe,hmmm boje sie jeszcze kupowac takie ciuchy

Cześć Dziewczyny! Postaram sie dodać zdjęcie małego z 11/12 tyg, niestety zdjęcie jest zdrobione komórką bo mam problem ze zgraniem zdjęć z aparatu... Poza tym lekarz dał nam tylko takie malutkie zdjęcie z profilu bo na najwiekszym wyrdruku jest... siusiak!!!!:szok:

Dla porównania dodam jeszcze djęcie z 7 tygodnia, które już pokazywałam ale porównaie obu jest niesamowite...:rofl2:

reklama
Do góry