reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Dziewczyny- śliczne brzusie
AGA- wyglądasz pięknie, taka zgrabniutka i ładniutka, super. No i masz rację niedługo pozostaną tylko wspomnienia i zdjęcia na pamiątkę. Oj będzie mi tego brzusia brakowało, tak się do niego przyzwyczaiłam i postękać mogę:-)

reklama
Dziękuję Marychna21 - zgrabniutka tylko dzięki cukrzycy ciążowej i związanej z nią diecie. Już mi się czekolada śni nocami. :-(
Ja też będę tęskniła za brzuszkiem, szczególnie teraz jak jest ciepło i można go pokazać ludzie stali się milsi...Pani w sklepie.... pan w autobusie.... ;-)
No i faktycznie postękać można...:tak:

Aguś - naprawdę śliczniutko, i brzusio i ten Twój kolorek włosów, a figurka - nonono - do pozazdroszczenia!!!

A mi nie tyle brzusia będzie brakowało - co tych słodkich ruchów w nim :-D

Tomuś i ja w 34 tc

Załączniki

• 34 tc 6 [800x600].jpg
    34 tc 6 [800x600].jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 34 tc 3 [800x600].jpg
    34 tc 3 [800x600].jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 61
aga- swietny brzuszek... a mamusia jaka kwitnaca...

marycha- super brzuszolek... swietny...

imagination- no widze ze rosnie brzuszek... a bluzeczka super lubie takie wiosenne kolorki...

Widzę, że dziś zdjęciowy dzień mamy. Więc i ja dołożę swoje. Dziewczyny ślicznie wyglądacie. Isabela ja też od razu swój zaczęłam oglądać czy mi opadł czy nie, ale ja cholera nie widzę u siebie żadnej różnicy. I nie wiem. Musiałabym zrobić zdjęcie gołego brzuszka i porównać z jakimś wcześniejszym.

Załączniki

• P4150758.jpg
    P4150758.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 76
  • P4150759.jpg
    P4150759.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Hej :-)
Nie byłam jeszcze na tym forum..a i też się pochwalę swoim brzusiem, który noszę od początku dosyć nisko :tak:
Oto 33 tc:

Załączniki

• owoc.jpg
    owoc.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 102
  • zDziecmiM.jpg
    zDziecmiM.jpg
    59,9 KB · Wyświetleń: 98
Do góry