reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
wow dziewczyny jestem pod wrażeniem , taki liczny wysyp brzuszków :-)
cudownie wyglądacie, a brzusie już co niektóre niżej...to tak jak mój. Ostatnio znacznie sie obniżył , jak zrobię zdjęcia to same zobaczycie

no no naprawdę same brzuszki po świętach się wysypały, wszystkie macie super duże brzuszki :-) :-)
a zauważyłyście że oprócz tego że zaczynają się nam obniżać to dodatkowo są bardziej okrągłe po bokach? (chodzi mi o to że robimy się okrągłe jak piłeczki)? :tak:
ja sama tego nie zauważyłam, dopiero znajomi podczas świąt mi powiedzieli - no to ja biegiem do lusterka ;-) no i rzeczywiście, taka okrąglutka się zrobiłam....
tylko nie wiem czy to normalne w końcówce ciąży czy może to kg.... jak myślicie?

wlasnie tez co do tych okraglejszych brzuszkow to też.. mi opadł juz troszkę... i zauważyłam że na bokach jestem szersza i wyglądam jakbym piłkę wsadziła..hihi.. dziwnie:-) nie mogę się już doczekać porodu..im bliżej to coraz bardziej jakby mi się czas wydłużał...

Tu mnie jeszcze nie było.Ja i Filipek:-)
37 tydzień:-D

Załączniki

• IMG_3361.jpg
    IMG_3361.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 83
Jeju! Ale super wygladacie, kazdej z Was, z osobna mowie: Bosko wygladasz. Wszystko takie w sam raz, okraglutkie :-D

Ja niby troche lepiej wygladam bo balsam na codzien jest w uzyciu, ale zdjecia jeszcze nie zrobie, bo musze sie jeszcze jakos "kulturalnie" ubrac. Bo tak na codzien wygladam niezbyt! Jakis dresik, rozciagnieta koszulka i zazwyczaj jakas bluza.:confused2::baffled:

isabela brzuch faktycznie nisko. Moja kolezanka z grupy na studiach tez tak ma. W zasadzie to pewnie juz ma swojego bobaska w domku. Ostatnio jak ja widzialam przed swietami, to mowila, ze juz na wizyte 17 chyba nie bedzie szla, bo lekarz powiedzial, ze raczej urodzi.:tak::-)

A moj brzuch jest nadal na swoim miejscu, chociaz ostatnio meza bratowa cos mowila, ze jest nisko, ale ona sie nie zna, wiec szybko jej uswiadomilam, ze nie ma racji. Bo nadal cycole mam przyklejone do brzucha :-D Juz nie wspomne o ich pozycji bez stanika :sorry:

Jeszcze raz wszystkim fotomodelkom: PIEKNIE WYGLADACIE! TYLKO POZAZDROSCIC!

reklama
Do góry