reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
mamamatysia, krystyna30 cudownie wyglądacie dziewczynki

ja zrobiłam w końcu zdjęcie ...brzuś mam niżej niż ostatnio. W ogóle mam wrazenie ze nosze go na kolanach ....

Załączniki

• 36 tydzień 001.jpg
    36 tydzień 001.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 112
  • wielorybek 36 tydzien.jpg
    wielorybek 36 tydzien.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 124
mamamatysia - no w końcu nam się "odkryłaś" - ślicznie :-D

krystyna- piękna sukieneczka, no i brzusio coraz większy :-)

confi - rzeczywiście niziutko masz już ten brzuszek, ale i tak jest przeuroczy:-)

W ogóle - wszystkim Wam kobietki bardzo, ale to bardzo ciąża służy :-D
szkoda, że już niedługo odejdą nam te okrąglutkie brzuszki:-(

Aga k m-odkryłam się tylko kolor włosów zdążyłam już zmienić:-).Później wrzucę na mamy majowe fotki z wielkanocnego wypadu do SPA to poznacie resztę mojej rodzinki:-)

confi- duzyyy brzusio ale to znak ze maluch ma sie dobrze... nie ma to jak u mamusi hehe:) i te piersi.. slicznie:) :happy: sorry za te piersi ale zachwycam sie bo tak mi sie podobaja cycuchy u kobiet w ciazy.. heheh:):-D

dzięki dziewczyny :-D

tikanis
ja się kochana nie gniewam , sama jestem w swoich aktualnych cyckach do szaleństwa zakochana i mam nadzieję ze choć coś mi z tego rozmiaru zostanie :-D:-D:-D

reklama
Do góry