reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
confi - ja miałam już dzisiaj chęci, więc mnie specjalnie nie trzeba namawiać:-p:-D

no właśnie marychna!!! czekamy:-D

nina27 ma w avarcie brzusio - ale i buźkę przydałoby się pokazać ;-):tak: zresztą nasze brzusie ciągle się przecież zmieniają (rosną):-D

No kochane ja jeszcze się nie ujawniłam...:-) ale kusicie, kusicie:-)
No właśnie ...to nie fair...
rób foty moja droga i pokazuj szybko ...
jak wszystkie to wszystkie :-D
poza tym za chwilę już w ciązy nie będziesz i co? :-p

marychna widzę ,ze dawała troszkę wyżej fotkę
:-p usprawiedliwiona na razie

Nina - pięknie wyglądasz!!! no i jesteś przepiękną kobietką :-)
nie rozumiem - dlaczego tak długo nam się tutaj ukrywałaś...:happy:

aga
bardzo dziękuję..ale mam powody że się ukrywam:-)..dlatego wolałam zdjęcie udostępnić swoim przyjaciołom z forum:-)
jeszcze raz bardzo dziękuję za miłe słowa..

Ninka jaka piękna z Ciebie kobitka...ja też nie rozumiem tego ukrywania się ...zrozumiałabym jakbys jakimś pasztetem była ,ale to co zobaczyłam wmurowało mnie w krzesło :eek:
super wyglądasz wow...

Nina27 - ja też dodaję więcej fotek - ale do prywatnego albumu.. No ale te parę fotek w "Fotkach.." chyba mi nie zaszkodzą.. Zresztą jestem na nich jedynie z Jagą, hihi :-)

Rozumiem Twoje podejście, więc jak będziesz coś dodawała do prywatnego albumu - koniecznie daj nam znać :)))

reklama
Do góry