reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
confi - ja miałam już dzisiaj chęci, więc mnie specjalnie nie trzeba namawiać:-p:-D

no właśnie marychna!!! czekamy:-D

nina27 ma w avarcie brzusio - ale i buźkę przydałoby się pokazać ;-):tak: zresztą nasze brzusie ciągle się przecież zmieniają (rosną):-D

No kochane ja jeszcze się nie ujawniłam...:-) ale kusicie, kusicie:-)
No właśnie ...to nie fair...
rób foty moja droga i pokazuj szybko ...
jak wszystkie to wszystkie :-D
poza tym za chwilę już w ciązy nie będziesz i co? :-p

marychna widzę ,ze dawała troszkę wyżej fotkę
:-p usprawiedliwiona na razie

Nina - pięknie wyglądasz!!! no i jesteś przepiękną kobietką :-)
nie rozumiem - dlaczego tak długo nam się tutaj ukrywałaś...:happy:

aga
bardzo dziękuję..ale mam powody że się ukrywam:-)..dlatego wolałam zdjęcie udostępnić swoim przyjaciołom z forum:-)
jeszcze raz bardzo dziękuję za miłe słowa..

Ninka jaka piękna z Ciebie kobitka...ja też nie rozumiem tego ukrywania się ...zrozumiałabym jakbys jakimś pasztetem była ,ale to co zobaczyłam wmurowało mnie w krzesło :eek:
super wyglądasz wow...

Nina27 - ja też dodaję więcej fotek - ale do prywatnego albumu.. No ale te parę fotek w "Fotkach.." chyba mi nie zaszkodzą.. Zresztą jestem na nich jedynie z Jagą, hihi :-)

Rozumiem Twoje podejście, więc jak będziesz coś dodawała do prywatnego albumu - koniecznie daj nam znać :)))

reklama
Do góry