reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Confi - Ślicznie wygłądasz i widać że ciąża ci służy- bardzo kobieco, superowo

Barmanka - ty to jak modelka pozujesz :) super, ciekawe czy dzidzia też się ustawiła w stronę aparatu :) może nawet uśmiech strzeliła:-)

reklama
a ja wam powiem że mi się nie tęskni za normalnymi ciuchami :-p
ciąża to taki jedyny okres w życiu kobietek że możemy sobie pozwolić na takie ciuszki które nikt inny nie założy ;-) poza tym kocham swój brzuszek - i już teraz wiem że będę za nim tęsknić i będzie mi go brakować :rofl2: ja to nawet żałuję że z tymi brzuszkami nie będziemy chodzić przez lato by móc wszystkim naokoło pokazywać nasze ....hmmm.... krągłości ;-) (bo teraz to brzusio przykryty jest pod zimowym płaszczem, swetrem)

Barmanka ja to czuje calkiem odwrotnie. Uwielbiam dzidziusie ale ciaza...hm..wolalabym zasnac i obudzic sie w dzien porodu.:sorry2: Osobiscie bardzo nie lubie byc w ciazy, bo dziala na mnie b.stresujaco..non stop czyms sie martwie i mam wrazenie ze jak cos jest nie tak z dzidziusiem to ja nawet nie mam nad tym kontroli...Poza tym bardzo tesknie za moim cialem, zeby znow byc gibka, aktywna i w pelni energii... No coz ja odliczam dni i nie moge sie doczekac zeby wskoczyc w dawne jeansy, ale kazda z nas chyba inaczej odczuwa swoj stan "blogoslawiony" :blink:

Dzięki dziewczynki :**

Kurde to tylko ja tu jestem taka szurnięta że mogłabym cały czas w ciąży chodzić? :confused: :rofl2: :rofl2:
myślę że to zasługa tego że się dobrze czuje :tak: mnie nie boli spojenie łonowe - jak większości z was, skurcze łydek rzadko kiedy mam (szczerze powiedziawszy to nawet magnezu nie biorę :zawstydzona/y: tylko żelazo 1xd i witaminki), noce przesypiam...
(fakt mam humorki ciążowe, przejmuje się byle pierdołą - ale myślę że to jest do przeżycia.)

no tylko ciekawa jestem czy tak samo będę mówić za jakiś miesiąc :-p

confi- slicznie wygladacie... okraglutki brzuszek...

barmanka- widze ze sesja sie udala...rosnie brzusio...

Patusiaaaa85 ja chodzę do grzegorza witycha- ma gabinet u nas w chełmku, a ty ??
Nina to tez nie daleko mnieszkasz odemnie dzieli nas las tylko :-)
Moze uda nam sie spotkac dziewczynki - musimy byc w stałym kontakcie ze sobą i sie lepiej poznać na forum :-)
Kochana nie mam nic przeciwko:-)

barmanka - no proszę jaka z Ciebie modelka!!! Ciąża naprawdę bardzo Ci służy i widać z daleka, ze sprawia ogromną radość:-D
No i jest rada aby przedłużyć ten Twój błogosławiony-radosny czas - KOLEJNA CIĄŻA ;-);-);-):-D

Wow kochane jakie z was brzuchatki:szok:dawno nie wchodzilam na ten watek i teraz was przejrzalam i napisze do wszystkich mamus super brzuszki i widac zadbane mamusie:-Dsuperrr...!!!! a teraz przedstawiam nas (mnie i coreczke w brzuszku:))) w 33 tygodniu:tak:

Załączniki

• IMG_3135_1.jpg
    IMG_3135_1.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_3138_1.jpg
    IMG_3138_1.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_3137_1.jpg
    IMG_3137_1.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 88
barmanka 79 - fajny brzysio. ja jak dziewczyny nie moge sie doczekać aż bedę w stanie tzw normalności, bo już poprostu jestem zmęczona tym brzusiem.

Kokoszka- śliczny ten twoj brzuchasek:-)i mamusia tez

reklama
Do góry