reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

hanana - pięknego masz Synka!!! Gdzie Ty Kobieto masz te rozstepy?? Normalnie wróciłam raz jeszcze do Twojej fotki, i nie widzę:-D wcieraj się Kobietko ile wlezie jakimiś specyfikami (w razie "wu") i nie narzekaj bo cudownie wyglądasz!!!

Jolu - mój Mąż normalnie nie mógł się napatrzeć na Twoją piłeczkę (normalnie, aż ja się głupio poczułam.. Ty masz jedynie brzusio, a ja się w całej talii zaokrągliłam + delikatnie biodra, ale to jeszcze przeżyję...). Marzę aby w przyszłości podobnie wyglądać w ciąży (no i marzę o bliźniakach!!!)

Patusiu - Kochana - w końcu doczekałam się Twoich fotek ze zmienioną fryzurką - pięknie - poprostu pięknie:-)
A ja cholera we wtorek przefarbowałam swoje rudości na jasną czekoladę (ale wyszła mi chyba jakaś "gorzka czekolada";-) hihi - normalnie prawie czarna jestem...) i kurczę patrząc na te Twoje włoski - to już jutro bym je sobie rozjaśniła:rofl2: nom - ale poczekam aż się farbka sama "spierze"

princesstopik - gratuluję córeczki :-D:-D:-D imię już wybrane? śliczne foteczki!!!

Krystyna - piękna zgrabna mamusia i piękny zgrabny brzunio :-D super!!!

reklama
Dziweczyny piekne te wasze brzuszki..Teraz to juz naprawde jest co pokazac:tak: :tak::tak:Patrzac na was az sama sie zmotywowalam zeby sobie fotke zrobic:) Zdjecie z wczoraj, czyli 28 tydzien...

Załączniki

• PICT2031-2.jpg
    PICT2031-2.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 91
iwee - cała trójeczka pięknie wygląda!!! No i brzusio jeszcze taki nie za duży...
Kurcze - naprawdę zazdroszczę i Tobie i Joli Waszych bliźniaków oraz tego jak Wam ta ciąża służy :-D Obie jesteście takie piękne!!!
oczywiście Ty nadal chodzisz w zwykłych jeansach?? Super!!! :-)

iwee- calkiem spory brzusio jak na 28 tydz.. ale slicznie wygladasz:rofl2:
hannana- rzeczywiscie bardzo wyrazne twoje fotki synka.. no i twoj brzuszek tez ladnie sie prezentuje:rofl2:

Dzieki dziewczyny:)
aga_k_m spodnie tylko wygladaja jak nie ciazowe, ale sa elastyczne w pasie. Propos ubran to teskni mi sie juz bardzo za normalnymi ciuchami, w normalnych rozmiarach......ech byle do maja :tak: tez tak macie?
tiskanis masz racje ze uroslam:sorry2: w swoich poprzednich, pojedynczych, ciazach do porodu szlam duzo mniejsza niz jestem teraz.. Ale coz dwojka lokatorow to i mieszkanko podwojne:blink::rofl2:

hanana ale piekny synek i super fotka a Twoj brzusio tez sliczny:)
pozdrawiam
iwee ale slicznie wygladasz w ciazy widdac ze tylko w brzusio poszly kilogramy ...nozki takie szczuplutkie
pozdrawiam

iwee.. no fakt przeciesz bedziesz miala blizniaki nie popatrzylam a jak na blizniaki to brzuszek normalny:) :rofl2:
ja tez tesknie za normalnymi ciuchami..:-D

a to body ktore kupilam wczoraj:) i skarpeteczki w sumie rozowe ale co tam kubus malutki nie zorientuje sie hehe:)

Załączniki

• body1.jpg
    body1.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 49
  • body2.jpg
    body2.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 49
hanana5 ale fajnie ci dzidziusia widać :-) (ja nie mam tak fajnych fotek bo cały czas mały akrobata bawił się swoją stópką i zasłaniał sobie twarzyczke :confused:) a brzusio podobny do mojego i to bardzo :-)

iwee
fajny, zgrabny brzuszek :tak:

a ja wam powiem że mi się nie tęskni za normalnymi ciuchami :-p
ciąża to taki jedyny okres w życiu kobietek że możemy sobie pozwolić na takie ciuszki które nikt inny nie założy ;-) poza tym kocham swój brzuszek - i już teraz wiem że będę za nim tęsknić i będzie mi go brakować :rofl2:
ja to nawet żałuję że z tymi brzuszkami nie będziemy chodzić przez lato by móc wszystkim naokoło pokazywać nasze ....hmmm.... krągłości ;-) (bo teraz to brzusio przykryty jest pod zimowym płaszczem, swetrem)

iwee-- super brzuszek i nie jest az taki duzy...mojim zdaniem calkiem normalny na blizniaki... super wygladacie... swietnie...

reklama
iwee ślicznie wyglądasz :) brzusio masz taki zgrabniutki, super

barmanka79 szczerze przyznam ,ze nie mam za czym tęsknic nawet jakbym chciałą bo cały czas chodze w swoich ciuchach ;)
chciałam kupić spodnie ciążowe ale chyba nie będzie takiej potrzeby, jak bedzie to oczywiście kupię ..dziś wcisnełam się w swoje ukochane jeansy z tym ze górne guziczki zaczepiłam na gumki :D

Do góry