reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Słonko bardzo ładny brzusio :tak: tatuś wygląda słodko ;-)

a ja w końcu wstawię fotki z usg z soboty, są trochę niewyraźne ale to wina scana - bo oryginał jest ok.
fot.1 Marcelek próbuje ugryźć sobie nóżkę
fot. 2 Marcelek obgryza paznokcie u stóp
fot. 3 ZERO wątpliwości że to będzie Marcelek :)))
fot. 4 jak powyżej ;)
fot. 5 :)) same zgadnijcie co to :)) mała podpowiedź - to nie jest piąstka ;)

Załączniki

• Marcelek li¬e nˇ¬kŕ.jpg
    Marcelek li¬e nˇ¬kŕ.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 67
  • Marcel obgryza paznokcie u stˇp.jpg
    Marcel obgryza paznokcie u stˇp.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 68
  • Marcelkowy siusiaczek.jpg
    Marcelkowy siusiaczek.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 64
  • Marcelkowy siusiak.jpg
    Marcelkowy siusiak.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 69
  • Marcelkowe jajeczka.jpg
    Marcelkowe jajeczka.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 65
reklama
koczana zdjęcie podpisane jajeczka Marcelka :-Dzdjęcia super wyrażne a że Marcelek to nie ma wątpliwości :tak:

hahaha barmanka79 nooo żadnych wątpliwości nie ma ,ze to chłopak ...:-D
moja gin jak zobaczyła mojego synusia to też zauważyła ze takich duzych jąderek nie da się z niczym pomylic :D
super fotki :tak:

slonko - brzusio rośnie - nie da się ukryć :-) widać już zmęczenie na Twojej buzi - ale mimo wszystko wyglądasz pięknie :-) Brawa dla Tatusia (i tu mała porada dla Julci - jak Tatuś będzie się zbliżał do brzusia - wypinaj się Kochana jak tylko możesz, nawet mogłabyś "zafasolić" mu jakąś piąstką bądź stópką - niech wie, że jesteś już dość duża i już niedługo pozostaniesz w ukryciu!!! Pora odciążyć Mamusię a zaangażować mocniej Tatusia!!! Buzia od forumowej Cioci i Jagi :***)

Barmanko - rewelacyjne są te ujęcia!!! nie mogę się doczekać kolejnej wizyty u gina!!! :-D

barmanka79 Poprostu juz Ci zazdroszcze! W ktorym to bylo tygodniu robione? Bo jesli w 31tc to ja tez chce :D Znaczy w zasadzie juz jestem zapisana, tylko byla kwestia ustalenia ktore: zwykle czy 3d?

aga_k_m juz nie raz dostal kopniaka :-) Zazwyczaj od tylu sie do jego plecow brzuchem przyklejam i Julka napierdziela :tak:

barmanka79 Naprawde bardzo ladne te USG, najepsze z obgryzaniem paznokci. Widac paluszki....

paula ja w zasadzie wcale nie puchne, moze czasem troche stopy. Ja zwyczajnie grubas jestem :-D Jeszcze bez make-up'u bo to juz lulu szlam, no i jeszcze ta mina i wykrzywiona glowa tak, ze mam podwojna brode :/

Ostatnia edycja:
Słonko - ja miałam to usg robione w poprzednią sobotę, czyli to były jakieś ostatnie dni w 30tyg :tak:
a powiem ci że lekarz zrobił nam niespodziankę - bo poszliśmy na normalne usg, a w trakcie przełączała na 3d - mimo tego że nawet ją o to nie pytałam :rofl2: (bo jak się dowiedziałam cene 3d to mi się odechciało wszystkiego).
na filmiku z usg mam ujęcia 3d, no i wydrukowała dla nas te fotki które zamieściłam (tylko jedno jest normalne, reszta 3d).
i wiesz co? zapłaciliśmy jak za normalne usg :-) :-) nawet przysłowiowych 5groszy nie wzięła więcej :tak:

co ci proponuje - jak się położysz na kozetkę zapytaj lekarza czy nie jest za późno na 3d.
ale wiesz co - jeśli jest dobry scan to wiesz mi że na 2d też bardzo dobrze widać :tak: a cena o wiele mniejsza....

HeHe Barmanka super te focie ja od usg 4 d nie widziałąm już tak fajnie dzidzi mój gin coś mi oszczędza widoków ostatnio

dziewczyny a ja jak pisalam , wiem juz ze bedzie Oliwka i pokaze Wam zdjecie twarzyczki mojego kochanego pulpecika:)))

Załączniki

• SDC11650.JPG
    SDC11650.JPG
    55,6 KB · Wyświetleń: 51
  • SDC11649.JPG
    SDC11649.JPG
    60,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
confi, slonkoonline, kokoszka, barmaknka..- slicznie dziewczynki macie te brzuszki:rofl2:
barmanka- co za pozy wow:rofl2:
slonkoonline- przystojny mezus:rofl2:

ja tez zalaczam zdjatka z dzis czyli leci 31 tydzien.:rofl2:
oraz zdjecie lampy ktora zrobilam sama:) w sklepie widzialam identyczna za 120 zl a ja w sumie za te wszytskie do niej rzeczy zaplacilam 25zl..

Załączniki

• 7mc.jpg
    7mc.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 53
  • brzuszek przod 7mc.jpg
    brzuszek przod 7mc.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 53
  • lampa 1.jpg
    lampa 1.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 55
  • lampa 2.jpg
    lampa 2.jpg