reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

A ja musze sie przyznac z reka na sercu ze nie bede tesknic za moim brzucholkiem......strasznie sie mecze.....i odliczam juz dni. Dzis zaczelam 35tydzien. Oczywiscei jak byl miejszy to bylo latwiej ale teraz....:baffled::szok:. Niby to stan wyjatkowy, ale ja w tym momencie moglabym same chyba minusy wymienic....:sorry2::baffled:. No juz sie nie moge doczekac kiedy swoje jeansy na tylek wciagne....o ile da radw:confused::baffled:.

reklama
jola- a moze masz jakis pas szeroki do podtrzymania brzuszka... bo sa takie w sklepach... tylko nie wiem czy ci sie przyda bo juz koncowka...

A to jeszcze my.... fotki robione kilka dni temu...!

Załączniki

• DSC00197.jpg
    DSC00197.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC00187.jpg
    DSC00187.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 87
Paula... na poczatku tak myslalam o takim pasie...a jak nosilam spodnie ciazowe takie z pasem na brzuszek to nawet bylo lepiej- z tym ze to bylo dosc dawno temu:baffled:..... pozniej przerzucilam sie na takie ktore maja pas podtrzymujacy, ale to niestety nic nie pomaga:baffled:. Polozna mi powiedziala ze dlatego ze caly dodatkowy ciezar skumulowal sie na brzuchu... no i dziewczyny waza duzo! No ale aby tylko byly zdrowiutkie to jeszcze dwa tygodnie bym chciala wytrzymac....ale to zalezy niestety od moich ksiezniczek...:tak::sorry:!

jola- ja z pewnoscia bede razem z toba i coreczkami... i terz mam nadzieje ze wytrzymasz do 36 tygodnia... ja tez tego bardzo chce... a pozniej niech sie dzieje co chce...

jola wytrzymasz Kochana :) cudnie wygladasz i jestem pewna ze chwilke po porodzie bedziesz mogła założyć własne spodnie ;)

a to my...32 tydzień, trochę zmarnowana jestem na tym zdjęciu ale to przez te nieprzespane noce

Załączniki

• 32 tydzień.jpg
    32 tydzień.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 81
Jola - normalnie jak patrzę na ciebie to nie mogę uwierzyć że to twój brzuszek tam jest :tak: wyglądasz tak jakby ktoś do twego brzuszka przyczepił taki gipsowy brzunio ;-) oj ty to pewnie po godzinie po porodzie wrócisz do płaskiego brzuszka :rofl2: więc myślę że te swoje ulubione jeansy to ty możesz ze sobą zabrać do szpitala - będzie jak ciuch na wyjście :happy:

Confi - jakaś ty zgrabniutka :tak: ciągle co patrze na ciebie to mam ochote lecieć do fryzjera by obciąć sobie grzywke :rofl2:

reklama
a to foteczki robione wczoraj - 31tc :-) :-)

Załączniki

• IMG_1198.jpg
    IMG_1198.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_1203.jpg
    IMG_1203.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_1204.jpg
    IMG_1204.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_1215.jpg
    IMG_1215.jpg