reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

princesstopic no wiem wiem ,ale USG było takie ,ze monitor trzeba było do mnie przekręcać a ja musiałbym się troszkę podnieść no i nie dało rady , myślałam ze jak przyjdzie moja kolej to zobaczę więcej a mój synek tak się obrócił że widziałam tylko plecki i tyłek. Jedyne co mogłam podejrzeć to jak pije i wypełnia mu się pęcherz :D no i kręgosłup ma ładny :p
mój narzeczony pocieszał mnie ze niedługo zobacze synka na żywo ...echhh nie moge się doczekać

reklama
Prinesstopic śliczne fotki, będzie super pamiątka :tak:
a powiedz mi to było normalne usg, czy jakieś2 czy 3d?

Confi ty moja biedna ty ;-) po prostu synek cie olał i tyle :rofl2: hihihi żarcik, oczywiście ;-) on i tak wie że mamusie są najfajniejsze na świecie :-) tyi tak mamy lepiej - czujesz co dziennie koniaczki małego, czego twój mężuś nie uświadczy :tak:

barmanka79 no jak się okazuje coś za coś ;)

princesstopic termin mam na 12 maja ale mój synek jest tak nisko ze w połowie kwietnia bede przygotowana w razie czego...

krystyna- super brzuszkek nie duzy tak zresztą jak i mój

jola- ty to masz co nosić i jak wogóle się wysypiasz? Wygladasz slicznie.

patusia- brzuszek nie duży ale mój podobny. Fryzurka i kolorek super. Ja też w poniedziałek byłam na farbowaniu i też na błąd bo ja takie mam z natury tylko zaczęły sie robić jakiś 'myszowate'- szre i bez połysku a teraz o wiele lepiej się czuje. To naprawdę poprawia humor:-)

Macie cudowne brzuszki;) widac ze dzieciaki rosna. Wstyd sie przyznac ale ja nie mam nawet jednego zdjecia z brzuszkiem:( musze wkoncu sobie zrobic bo nie bede miala zadnej pamiatki.

a jakos tak zadko wchodzilam na forum. Ostatnio mam wiecej czasu to se wchodze i czytam wasze posty. He no faktycznie mieszkasz calkiem niedaleko mnie;) rzut kamieniem. No jak narzie mam zamiar rodzic w Tychach bo mam najblizej a dwa pracuje tam moj lekarz do ktorego chodze. A ty gdzie masz zamiar rodzic?

dzieki dziewczyny za mile komentarze co do brzusia:)
chyba dzidzie nie narzeka na rozmiary swojego lokum juz jest glowka w dol wiec chyba wszytsko ok dala rade sie obrocic poza tym wewnatrz moze ma wiecej mniejsca w koncu kazda z nas jest inna...z tego co wiem duze umiesnienie brzucha powoduje trzymanie macicy ze ona az tak sie nie rozciaga.....a miesnie to mam spore duzo trenowalam:)
Confi no mala ksiezniczka duzo sie wierci naprawde daje osobie znac ale to jest takie przyjemne
pozdrawiam

reklama
a jakos tak zadko wchodzilam na forum. Ostatnio mam wiecej czasu to se wchodze i czytam wasze posty. He no faktycznie mieszkasz calkiem niedaleko mnie;) rzut kamieniem. No jak narzie mam zamiar rodzic w Tychach bo mam najblizej a dwa pracuje tam moj lekarz do ktorego chodze. A ty gdzie masz zamiar rodzic?
Hej
Ja też mam zamiar rodzić w Tychach...co prawda bliziutko to nie mam ale słyszałam same dobre opinie....poza tym mój lekarz prowadzący powiedział że dokonałam rewelacyjnego wyboru
Za niedługo planuję się wybrać, po pierwsze po to aby poznać dobrze drogę po drugie zapytać o parę rzeczy....co jest potrzebne do porodu..co szpital to mają podobno inne wymagania..tylko nie wiem ??? mam poprostu iść na oddział ginekologiczny czy mnie tam ktoś wpuści....kurcze jak to jest???

Do góry