reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Slonkoonline - patrząc na Twój brzusio - jakbym swój widziała - taki okrąglutki :))) Rozstępami się nie przejmuj - jeszcze jest czas na FISSAN, także wsmarowuj go sobie namiętnie - powinny zniknąć (jeżeli są świeże)

Ankzoc - słodki, malusi brzusio :)) nio, ale skoro mama takie chucherko, to nic dziwnego :))) pięknie wyglądasz :))

reklama
aga_k_m to chyba najbardziej lubiane przeze mnie rozstepy beda :) Dlugo nie mialam zadnych swiezych. Ja bardzo duzo sie odchudzalam i tylam... i dochudzalam i tylam :) wiec rozstepy juz mialam tylko "zagojone" blade... A teraz lekki szok przezylam. Dawno nie widzialam takich ciemnych.

A wiecie... Przypomnialo mi sie. Kolezanka z roku tez jest w ciazy, miesiac dluzej. Ostatnio robiono jej USG i ta Pani (LARWA, SADYSTKA) tak jej sonde wpychala w brzuch, ze jej podczas USG pekla skora (zrobil sie rozstep) kolo pepka.

Wiecie tak mnie zatkalo, ze wogole nie wiedzialam co jej powiedziec. Chociaz ja tez mialam ostatnio wciskna w brzuch sonde od tego urzadzenia do sluchania serca, ale Pan dr na moje pytanie, czy mozna tak cisnac Julke, powiedzial, ze czasem trzeba.

masakra o czym piszesz slonko.... to moja gin jest przedelikatna... ja praktycznie nic nie czuje...

ankzoc- swietny tez twoj brzuszek... a jaki malenki.... slodki...

slonkoonline- super brzusio...

Imagination piekna z Ciebie mamusia:)
widac ze to bedzie synus...brzusio bardzo rozni sie od tych coreczkowych;-)
chociaz kiedys myslalm inaczej
buzka

reklama
Krystyna- ja uwazam ze bardzo szczuplutko wygladasz- no i zadnych boczkow sie nie dopatrzylam na fotkach:tak::confused:.
Ankzoc- ale Ci zazdroszcze takiego slicznego i malutkiego brzusia- ach.... ja to taki mialam w 12-14tygodniu. No ale kazdy brzunio piekny i niewazne czy duzy czy malutki- przynajmniej nie masz problemu z bolem plecow..:sorry2::tak:.

Do góry