reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Imagination- sliczny, a jak Ci sie uroslo od ostatnich fotek:tak:. Brzusio masz taki rownomierny.....

Slonkooline- po pierwsze nie martw sie rozstepami- to juz taki nasz urok:tak::sorry2:. A brzusio sliczny....

reklama
imagination - ale fajna z Ciebie Mamusia :)
Ja taki brzuszek miałam jak byłam z córcią w ciąży, teraz mam bardziej piłkowy
Aż się zastanawiam czy kształt brzuszka świadczy o płci dziecka
:baffled:
A może to tylko przesądy :-D

no dokładnie imagination - ja mam identyczny z córą (no chyba, że przy porodzie okaże się jednak, że to był Synek, hihi). Widzę, że z rozmiarem brzusia to idziemy równo (w końcu mamy ten sam terminek :-D)

imagination - ale fajna z Ciebie Mamusia :)
Ja taki brzuszek miałam jak byłam z córcią w ciąży, teraz mam bardziej piłkowy
Aż się zastanawiam czy kształt brzuszka świadczy o płci dziecka
:baffled:
A może to tylko przesądy :-D
Dzieki dziewczynki :-D
Mi własnie z brzusia sporo osób (m.in. moja mama) wrózyli córę... No ale na usg widziałam siusiaka jak na dłoni, więc chyba nie bedzie niespodzianki przy porodzie:confused: Oby, bo mam same chłopczykowe rzeczy:sorry2:

Imagination coraz ładniej wyglądasz :) śliczny brzuszek. A jeśli chodzi o rzeczy to się nie martw w razie czego lepiej wygląda dziewczynka w niebieskich niz chłopiec w różowych ;)

Nooo, racja, już lepiej ubrać dziewusię w błękity :-) Tomek by mnie zabił, jakbym Mu syna w róż ubrała :-D
Dzieki dziewczynki za miłe komplementy... ja nie uważam, bym ładniała:confused:

my ja i Filipek
DSC00012.jpg

reklama
Do góry