reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Jolu przeciez Ty taka szczupla jestes szczuple raczki i nozki....ja jestem dwa razy wieksza tylko brzuch mam mniejszy;-)dlatego sie wyrownalo bo Tobie poszlo w brzuch bardziej.....u mnie 102 bo mam takie tlusciutkie boczki a Ty jestes waska tylko pileczka ci wyskoczyla a ja troche wszerz tez poszlam niestety!!!;-)

reklama
Confi pieknie wygladasz w ciazy widac ze ci sluzy!!!i taka radosna jestes super!!!;-)
tikanis fajnie ze nie jestem sama!!!!ale Twoj brzuch chyba wiekszy od mojego ,,,mi idzie w inne czesci ciala:)
dopiero 19 marca sie dowiem ile dzidzia wazy i mierzy nie moge sie doczekac...zeby sie dowiedziec jak ten szkrabek rosnie...
buzka
i DZIEKI DZIEWCZYNY ZA MILE KOMENTARZE TO NAPRAWDE DODAJE OTUCHY WIELKIE BUZKA;-)

Krystyna - fajny brzuszek, taki słodki malusi :tak: no i też przyłączam się do pytań koleżanek - gdzie te twoje 14 kg schowałaś ;-) super wyglądasz :-)

hej
no wlasnie martwie sie czy nie za maly.....
wkleje moze jakies zdjecie z przed ciazy to zobaczycie gdzie te 14kg weszlo sama sie troche przerazilam ...jaka bylam szczupla w porownaniu;-):tak:

krystyna- sliczny brzusio i nie widac nigdzie tych twoich dodatkowych kilogramow, ale powiem ci szczerze, ze moj brzusio tez jest malusi, postaram sie zrobic jakies foteczki :)

ankzoc to mnie pocieszlas:).....
moze nasze dzidzie sa mniejsze poprostu albo mniej wymagajace co do gabarytow lokum??:)hiiii
chociaz slyszlam z takich powiedzonek podobnych apropos ksztaltu brzusia czy dziewczynka czy chlopiec to podobno jak maly brzuch to duza dzidzia;-)
ale to chyba nie ma reguly oby nie za duza!!!!!ale zdrowiutka!
buzka pozdrawiam

krystyna wiesz co musze ci powiedziec, ze tez tak slyszalam hahaha, no i jak bylam na usg to lekarz mowil ze moja mala to maly klopsik, a moj maz sie cieszyl bo poiwedzial ze bedzie malym pulpecikiem :)

no to ja wrzucam moj brzusio z dzisiejszego dnia :)

Załączniki

• PICT00081.jpg
    PICT00081.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 88
reklama
hihi z tą wielkością brzuszka to na bank wszyscy słyszeli - że duży brzuszek wcale nie oznacza dużego dzidziusia :tak: trzeba się sugerować tym co pokaże usg i co powie lekarz.

no ale ankzoc to pobiła wszystkie w "wielkości" brzuszka :rofl2: :-D :rofl2:
nie nooo ja taki brzuszek to ja miałam w 3miesiącu ......;-) :-D

Do góry