reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

wy piszecie ze malusi a moj maz sie smieje, ze mam wielki hahah, ja tez czuje ze jest malutki, ale lekarz twierdzi ze w sordku jest maly klopsik :p

reklama
ankzoc
To ladne klopsiki bedziemy miec;-)a niby dziewczynki sa mniejsze...
dopiero 19 marca bede wiedziec jaka duza jest dzidzia wiec sie przekonamy...
sliczny brzusio podobny do mojego:)
pozdrawiam

No to i ja sie pochwale... Chociaz nie ma czym, bo wlasnie na fotkach zobaczylam jakie mi rozstepy wywalilo. Czulam, ze ostatnio brzuch jakis sie robi napompowany... Pewnie popekal. :baffled:

Załączniki

• SDC12362.jpg
    SDC12362.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 78
  • SDC12363.jpg
    SDC12363.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 80
  • SDC12364.jpg
    SDC12364.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 77
no no Słonko - bardzo ładny zgrabny brzuszek :tak: :-) taki w sam raz ;-)

a ty pewna jesteś że będzie Julcia u ciebie? :rofl2: :-) bo kształtem twój brzuszek to do mojego podobny (tylko o wiele mniejszy) a ja będę miała Marcelka ;-)

no no Słonko - bardzo ładny zgrabny brzuszek :tak: :-) taki w sam raz ;-)

a ty pewna jesteś że będzie Julcia u ciebie? :rofl2: :-) bo kształtem twój brzuszek to do mojego podobny (tylko o wiele mniejszy) a ja będę miała Marcelka ;-)
Hie hie... Pewna bede jak juz ja zobacze :D Ostatnio na USG pan dr powiedzial, ze RACZEJ nic nie wyrosnie, a moze akurat wyrosnie. Teraz bedziemy chcieli USG 3d, wiec jakby co to chyba juz tu bedzie widac jak na dloni. Zrobimy je jednak, tak jak kazal dr, czyli w 31tc, wiec bobo bedzie spore.

slonkoonline - sliczny brzuszek
ankzoc- malutki ale sniuczniutki

ja dzis dziewczynki mam wizyte u gina ok 17 z powodu mojego nocnego zdarzenia,, historie opisalam na mamach majowych.. martwie ise,, trzymajcie kciuki aby bylo wszytsko ok:baffled:

reklama
Do góry