reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Justyna- sliczny brzusio.....ach jak dobrze bylo miec pileczke takich rozmiarow a nie takiego olbrzyma jak moj:-D. Przynajmniej moglam sobie sama buty zalozyc....;-).
Ankzoc- sliczny- a jaki malutki- no ale przynajmniej napewno nie narzekasz na bol plecow....:tak::-D.

Katarzynak- ja probuje byc dobrej mysli.... ale teraz jak juz wkroczylam w 32 tydzien- to wiem ze spotkanie z moimi bablami moze nastapic w kazdej chwili.... zwlaszcza ze moje skurcze caly czas sie nasilaja. No ale juz zapomialam o tym co dziewczyny pisaly..... no i nie pozostaje mi jak czekac i sie modlic o kazdy nastepny tydzien..:tak:

ankzoc piekny malutki brzuszek, fajnie, dzidzia rosnie a Ty po porodzie bedziesz wygladala jak modelka:)) ze mna do szkoly rodzenia chodzi dziewczynaktora ma termin za dwa tyg i jak bym nie wiedziala ze jest w ciazy nie powiedzialabym!!! aq nie przytyla ani deka...a dzidzia ma podobno juz 3kg...dobre nie??:))

Justyna piekny brzusio!!pepek w srodku:) i chyba tez tylko brzuszek masz co??

a z tym pepkiem to ja juz sama nie wiem, bo jesli pepek jest w srodku to chlopiec tak?? a ja mialam z Bartusiem tak bardzo na wierzchu ze az mnie bolal i chlopak:))
teraz zaczyna mi wychodzic juz , a nie wiem co bede miala wiec zobaczymy, chodz poki co ciaza w 200% inna...

dzieki dziewczyny za mile slowa, no na bol plecow nie narzekam, czasami jak dluzej stoje to boli, ale jeszcze smigam w kozaczkach na obcasach wiec nie jest tak zle, no i ubrac, ogolic tez sie sama moge :)

Katarzynak- ja probuje byc dobrej mysli.... ale teraz jak juz wkroczylam w 32 tydzien- to wiem ze spotkanie z moimi bablami moze nastapic w kazdej chwili.... zwlaszcza ze moje skurcze caly czas sie nasilaja. No ale juz zapomialam o tym co dziewczyny pisaly..... no i nie pozostaje mi jak czekac i sie modlic o kazdy nastepny tydzien..:tak:
Kochana, na pewno bedzie dobrze! Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Bądz dobrej myśli! :tak:

Justyna, piekny brzuszek! Śliczna piłeczka! :-D

ankzoc, no Kochana ale z Ciebie laska ;-) Nawet w na obcasach biegasz :szok: :-DJa w ten weekend byłam na weselu i w pantoflach na obcasie wytrzymałam 2 godziny :zawstydzona/y: bardzo zgrabniutki brzuszek :tak:

reklama
dziewczynki wstawiam zdjatko teraz z sobotki z roczku chrzesnicy oraz zdjecie naszej chrzesnicy natalki- coreczki mojego braciszka:-D

Załączniki

• P2150957.jpg
    P2150957.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 52
Do góry