reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

reklama
:(Robilam i juz niw wiem co mam robic

Skorzystaj ze sposobu nr 1

https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1168.0.html

tylko nie zapomij o tym: img z nawiasami

acha a z tej strony do umieszczania zdjęć skopiuj i wklej tu ten ostani z dołu adresik

poradzisz sobie na pewno, ja tez niedawno sie dopiero nauczyłam, wczesniej robił to mój mąż
a to jest takie łatwe, zobaczysz...

uwaznie przeczytaj i rób krok po kroku.

Powodzenia dziewuszki ;D

Melanie ,a nie wiesz przypadkiem jak sie zmniejsza zdjecia w swoim komputerze?moje sa chyba za duze i nie mieszcza sie na forum.Bylabym ci bardzo wdzieczna za rade na razie dzieki.Papa.

Beacia pod tym wczesniejszym linkiem było wszystko napisane
skopiowałam to, proszę:

JAK ZMNIEJSZYC ZDJECIE

Jest program do sciagniecia z internetu.
http://www.acdsystems.com/english/Products/PowerPack/PowerPack-Download?LAN=englishX70

tam kliknij w "dowland" jest z prawej strony ekranu.

Jak Ci sie sciagnie to
to otworz program a w nim wybrane zdjecie,
wejdz w TOOLS i tam w PHOTO ENHANCE

potem w RESIZE
i zmniejsz ilosc pikseli
do tej która jest wymagana

Nastepnie zapisz zmienione zdjecie.
i juz )

Kurcze otworzylam ten program,a jak juz sie sciagnal to wyskoczylo mi wszystko tylko ie to co mowisz.Chyba jestem za ciemna na takie rzeczy:),ale bede probowc jeszcze.Nara.acha! jak otwarlam juz ten plik pod downland to nigdzie nie widze Tools.

Malutko widać
ale wiemy ze masz czarnego psa ;D i ma na imię Axel

Może uda sie Tobie nastepnym razem :) ale dobre i to.

reklama
Wiesz, że możesz usunąć te posty, które sa puste?

po prawej stronie może kliknąć na usuń

albo wejść w niego jeszcze raz w edytuj i poprawić swój błąd.

Kurde zachowuję się tu jak moderatorka forum ;D

Muszę Wam się przyznać, że mam swoje forym, które moderuje ... i to pewnie dlatego ;D

Do góry