reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

reklama
na podworku sa jeszcze dwa psy wyzel i terier walijski. rzadzi Rysio bo jest starszy i zachowuje sie jak tatus ktory uczy synka jak polowac na myszy :)

muszę sobie w necie zobaczyć jakie to psiaki

Beacia
- piesek jest nie do poznania, ten to dopiero zmienił image po wizycie u fryzjera ;D

niedzielne popołudnie

kaja1jv6yk.jpg

Melanie Ten twoj pies mnie rozbraja!!! TEz chcialam takiego miska ale niestety musze sie sznaucerkim zadowolic na razie.Ale twoj jest boski,nic tylko sie tulic do niego.Na pewno jest mieciutki jak maskotka co ?

To nie jadłaś wczoraj zapiekanki?????????? Proszę oszczędź pieska bo szkoda by było, jest taki słodki!

rzeczywiście piękna sunia... ale to zdecydowanie piesek do domu, w mieszkaniu umarłby chyba z żalu, ciepła, bezruchu...
ale śliczna i puchata ona jest :)

reklama
Ona ma silny instynkt pilnowania terenu i stada, więc mieszkanie byłoby dla niej więzieniem.

Aniulka nie zjadłam jej i jestem z siebie dumna. ;D
mam na mysli zapiekankę i psa.

Do góry