reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

Hurrrrrraaaaaaaaaaaaa!laski udalo mi sie wkleic mojego psiunie.Teraz tak nie wyglada,jest po fryzjerku.Znajde aktualniejsze i moze mio sie uda wkleic.Uffff!

reklama
zmianarozmiarusesjaaxela0011ws.jpg

moze i tym razem sie uda?

zmianarozmiarusesjaaxela0236ux.jpg

To narazie nie nudze was bardziej. Narazie.Okazalo sie ze ten program do zmniejszania zdjec mialam w kompie i to po polsku:) Potem skorzystalam z Zaby no i wreszcie mi sie udalo:) Dwa dni to meczylam,a moj chlop powiedzal,ze sama musze do tego dojsc.Laski bez narazie .Papa.
;D ;D ;D

miniaturkowy sznaucerek ??

No super - jaki człowiek jest z siebie dumny jak sam sobie z czyms poradzi,no nie??

Tak sznaucerek,ale nie wiem czy to miniaturka.Za duzy na mini za maly na sredniaka? :laugh:Albo poprostu dobrze go karmimy ;D.A apetyt to ma za dwoch(a to pies nie suczka) ;D

Ponad miesiąc temu umówiłam mojego psiaka do psiego fryzjera - takie sa kolejki
chciałam ja wykapać, wyczesać i skrócić futro
cały miesiącczekałam i nie mogłam sie doczekać
i wczoraj jak już nadszedł ten dzień...
jak te panie ja zobaczyły, to powiedziały, że nie dadzą rady z takim olbrzymem :mad:

powiedziały, że nie wykapią jej, bo im sie nie zmieści
ale moga spróbowac wyczesać i skrócić fotro
zgodziłam się i zostawiłam psa, kazały mi przyjechac za 2 godziny

po 15 min zadzwoniły do mnie i poprosiły, żebym podjechała po psiaka, bo nie dają sobie rady
nie chce stać - ciągle siada i nie moga jej obciąć
a jaet za ciężka - 68kg żeby ja trzymać
;D

skończyło się na tym, że pojechałam do zoologocznego i kupiłam taka szczotkę jaka widziałam, że ją czesały i wyczesałam psa sama

ale jest teraz ładniusia ;D
a jak ja wykapię, może dzisiaj...
to zrobie fotkę i wam pokażę jaki z niej słodziak.

śmiać mi się chciało po tej całej akcji

reklama
Moj Axel jak byl pierwszy raz u fryzjera to nie bylo widac czy to kundel czy rasowiec ;D.Taka mial czupryne ;D.jak znajde zdjecie czupurka przed goleniem to wkleje pod wiadomoscia.Tez nie usmiechalomu sie za bardzo takie grzeczne stanie ,ale ta dziewczyna ktora go golila miala juz taka wprawe, ze piesek byl potulny jak baranek.Teraz tez choc niechetnie sie goli(bo teraz moj maz to robi) to jednak stoi dosc grzecznie.No.... cyba ze to trwa dluzej niz dwie godziny to musimy juz wymyslac jak dziecku zabawy zeby wytrwal do konca.
zmianarozmiaruobraz0045zy.jpg

No i znalazlam.Patrzcie jaka czupryna.:)

Do góry