reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

reklama
jak tylko bedzie spala z zebami to zrobie :) Raczej sie chyab tych zebow nie obcina ale chodzi ociera sie o nas i gryzie :mad:

Blanka - ja moim Mufim pochwaliłam się już na str. 2, szybciej niz pokazałam siebie ;) Lat ma 6 i jeden miesiąc :) i jest mieszanką (niezaplanowaną oczywiście) wyżła (mama) i doga. I taka piękność wyszła ;)
Kociak - kotka śliczna, futerko to aż lśni! ale wystające ząbki pokaż, musi to śmiesznie wyglądać :)
Melanie - ja to już mam dosyć jego "psotek". Zawsze jak wychodzimy z domu a Mufi zostaje to musimy zastawiać stolikiem lodówkę ;) bo taki mądrusi że potrafi sobie otworzyć. No i śmietnik trzeba podnosić do góry bo też lubi tam szperać :( Łobuziak jeden!

Edit Dzieki futerko to mu lsni bo jest zabardzo rozpieszczany Mama moja daje mu wiskasy nie wiadomo co Jeszcze jakis omegan na wypadanie siersci Bardzo dobry jak wypada wszym psa siersc to warto zaryzykowac i dac

Kociak - to pewnie Twoja mama też tak zwariuje na punkcie Waszego dzidziusia :) też pewnie będzie bardzo rozpieszczała :)
na razie mojemu pieskowi wypadły wszystkie zimowe włosy więc jest chwilowo spokój, ale przez ostatnie dwa miesiące musiałam codziennie odkurzać tak kłaczył, już bałam się że wszystkie zgubi ;)
na szczęście coś tam mu zostało ;)

Edit  az mi glupio!  ::) nie tylko juz pokazy walas swojego rozrabiake, ale tez pisalas ile ma lat... wybacz ;)
az jestem w szoku, ze z takiej mieszanki, takie milusie cudo wyszlo... naprawde najbardziej mi labradorka przypomina :)

Kociak hehehehehe wapirek, ale sie usmialam  ;D
pokaz te zebiska :)

Edit nasz kot jest az zabardzo rozpieszczony Jak sie przychodzi do domu to biegnie z ogonem do gory i mialczy A jak sie je obiad kolacje czy sniadanie to trzeba wziasc z 2 plasterki wedliny jakiejs dobrej zeby jej smakowala i dawac :) bo tak to nie da zjesc

reklama
Do góry