reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

Edit doskonale Cie rozumiem nie ma miesiaca, zebysmy nie byli u weterynarza, bo Michal ma w dodatku alergie na mnostwo rzeczy :(
wydajemy krocie na leki padaczkowe i jedzenie dla alergikow... ale... tak, jak napisalas najwazniejsze, ze sie trzymaja nasze psiuny i oby tak bylo jak najdluzej :)
fajnie, ze pokazalas swojego Mufelka, z profilu jest labradorkowaty :)
a w ogole w jakim jest wieku? moj ostatni raz zniczszyl nam cos jak mial 2,5 roku... ciesze sie, ze juz mu przeszedl ten nadmiar energii...

i wcale nie wyglada na takiego wymeczonego ta pokrywka, nawet calkiem udany kontrast ;) :laugh: :laugh:

reklama
Edit ;D rozbawił mnie ten Twój Mufi ;D lubie takie psotniki ;D

Kociak
jak ma kociak na imię? ;D Fajny jest, przypomina mi Marry mojej koleżanki z liceum.

Stale to ma niby karzel Bo byla najmniejsza i najslabsza z tych kotkow A tak to wolamy na nia Wampirek bo zeby jej wystaja :p

reklama
Ten kot jest caly smieszny ;) teraz jak wiem ze nie musze zmniejszac tylko w tej zabie przegladac to zrobie jej takie smieszne fotki ;)

Do góry